Baykar’ın Mühendisi Tarık Kesekçi Hayatını Kaybetti

İHA ve SİHA’ların geliştirilmesi ve yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev alan Baykar’ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi trafik kazasında hayatını kaybetti.

Tarık Kesekçi’nin yanında İstanbul Genç İHH’nın liseli gençler için düzenlediği teknoloji kampına katılmak üzere yola çıkan Kaan Talip Tığlı, Murat Can Kaya ve Yusuf Taha Göktaş’ta yer alıyordu.

Baykar’dan Tarık Kesekçi İçin Taziye

Baykar’ın yaptığı açıklamada, ”Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi’yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun… Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun…” ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar’dan Seni Çok Özleyeceğim Kardeşim Mesajı

Baykar’ın Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar mesajında, ”Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu,T3Vakfi’mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk’a yürüdü. AKINCI’da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim…” ifadelerini kullandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolundaki Selçukgazi tüneli civarında gerçekleşen trafik kazasında bir otomobil önünde bulunan kamyona çarptı. Feci kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 4 kişi arasında, İHA ve SİHA’ların geliştirilmesi ve yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev alan Baykar’ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi’nin olduğu belirtilmişti.

Recent Posts

  • Gündem

BM, Gazze’de İnsani Yardım Konvoylarına Ateş Açıldığını Duyurdu

BM, Gazze’de insani yardım konvoylarına ateş açıldığını duyurdu İsrail'in Gazze'ye Yönelik İnsani Krizi Derinleştiren Saldırıları…

11 saat ago
  • Gündem

YAPAY ZEKA İNSANLIĞI YIKIMA MI GÖTÜRÜYOR?

Yapay Zeka İnsanlığı Yıkıma Mı Götürüyor? Öğretim görevlisi Tuğba Öztürk, yapay zekayı ele aldığı yazısında,…

12 saat ago
  • Gündem

İzmir’de Nikah Memuru Skandalı: Dua Edene Müdahale Edip Müzik Açtırdı!

İzmir Karşıyaka'da nikah memuru, dua edilirken mikrofonu alıp müzik açtırdı. O anlara ilişkin görüntüler kısa…

14 saat ago
  • Gündem

Filistinliler Nereye Gidecek?

Filistinliler Nereye Gidecek?  İsrail Gazze şeridinde ki gerilimi arttırmaya devam ediyor. Refah kentine kara harekatı…

14 saat ago
  • Gündem

TIBBA SAYGIMIZ VAR AMA, AMASI DA VAR

Biz tıp insanlarının pek çoğunun kendi araştırmalarından çok başkalarının masa başında hazırladıkları bilgileri alıp sattıklarını…

16 saat ago
  • Gündem

DİYENET DUYURDU! KURBAN KESİM BEDELLERİ AÇIKLANDI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt…

17 saat ago