islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5847
EURO
35,0105
ALTIN
2.462,26
BIST
9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Baykar’ın Mühendisi Tarık Kesekçi Hayatını Kaybetti

Baykar’ın Mühendisi Tarık Kesekçi Hayatını Kaybetti

İHA ve SİHA’ların geliştirilmesi ve yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev alan Baykar’ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi trafik kazasında hayatını kaybetti.

Tarık Kesekçi’nin yanında İstanbul Genç İHH’nın liseli gençler için düzenlediği teknoloji kampına katılmak üzere yola çıkan Kaan Talip Tığlı, Murat Can Kaya ve Yusuf Taha Göktaş’ta yer alıyordu.

Baykar’dan Tarık Kesekçi İçin Taziye

Baykar’ın yaptığı açıklamada, ”Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi’yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun… Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun…” ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar’dan Seni Çok Özleyeceğim Kardeşim Mesajı

Baykar’ın Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar mesajında, ”Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu,T3Vakfi’mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk’a yürüdü. AKINCI’da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim…” ifadelerini kullandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolundaki Selçukgazi tüneli civarında gerçekleşen trafik kazasında bir otomobil önünde bulunan kamyona çarptı. Feci kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 4 kişi arasında, İHA ve SİHA’ların geliştirilmesi ve yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev alan Baykar’ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi’nin olduğu belirtilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.