islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
ALTIN
2.434,88
BIST
9.909,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Benzin Fiyatı İçin Yeni Karar!

Benzin Fiyatı İçin Yeni Karar!

Akaryakıt fiyatları üzerinde belirleyici olan brent petrol ve dolar kurundaki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını dikkatle takip ediyor. Hafta içi üst üste toplamda 2,74 lira zam yapılan benzin fiyatına bu gece yarısı indirim yapıldı.

Petrol fiyatları ve dolar/TL kurundaki yükseliş akaryakıta zam olarak yansımız üst üste yapılan iki zammın ardından benzinin litre fiyatı 24 liraya dayanmıştı. Ancak benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geldi. İndirimle birlikte İstanbul’da benzinin litre fiyatı 22 lira 85 kuruşa, Ankara ve İzmir’de ise 22 lira 97 kuruşa düştü.

Benzinin litre fiyatı 17 Mayıs tarihinde 1 lira 70 kuruş, 19 Mayıs tarihinde ise 1 lira 4 kuruş olmak üzere toplamda 2 lira 74 kuruş artmıştı.

“PETROLDE ZİRVE HENÜZ GELMEDİ” 
Petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşının oluşturduğu arz sorunları ve risk ortamı nedeniyle 140 dolar seviyelerine yükselerek rekor kırmıştı. Ancak savaşın seyrinin değişmesi ile bir süredir 110 dolar seviyelerinde yatay olarak hareket eden petrol fiyatları için analistler henüz bir zirveye ulaşılmadığını ifade ettiler.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.