Gündem

BİR FİŞLEME SKANDALI DA İZMİR BELEDİYESİNDEN

Yapılan seçimin neticesinde, Cumhur ittifakının ve Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı, bazı CHP’li belediyelerin ve şirketlerin de hazımsızlığına sebep oldu.

Bunlardan birisi de İzmir belediyesi….

CHP’YE OY VERMEYENLER FİŞLENDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZDOĞA personeli ve aynı zamanda Menemen CHP üyesi olan Hayriye Çelik, İzmir Belediyesi ve buna bağlı şirketlerde çalıştığı halde, AK Parti ve Erdoğan’a oy verenlerin listesinin çıkarıldığını söyledi.

Hayriye Çelik’in skandal paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Babası, annesi, abisi, ablası, kardeşi CHP ilçe belediyelerimizde ya da Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıp başka siyasi partiye koşturanların hepsinin listesini hazırlıyoruz.

Acıma yok. Bizim gönüllü arkadaşlarımızın hakkını yedirmeyeceğiz. Onlara yok öyle hem belediyede çalışıp hem hainlik yapmak. Madem bu partiyi sevmiyorsun, belediyesine de tenezzül etme. Git devlet kurumlarında çalış.

HABER YORUM

Hepimizin bildiği gibi daha önceki yerel seçimlerde Kılıçdaroğlu, kazandıkları taktirde Belediyeler de  kimsenin işten çıkarılmayacağına dair namus sözü vermişti.

Ancak seçim kazanılınca verilen bu sözlerde durulmamış ve sadece İstanbul Belediyesinden 15 Bine yakın insan işten çıkarılmıştı. Bu çıkarılan insanlar, kamuoyuna ihtiyaç fazlası olarak söylenmiş, ancak daha sonra yapılan alımlar ile Belediye ve bağlı bulunduğu şirketlere 40 bine yakın personel alımı yapılmıştı.

Söz vermek ve tutmak, bir Müslümanın birinci özelliği olmalıdır.

Zira Rabbimiz Kitabımız Kur’an-ı Kerimde; “Verdiğiniz sözü ve yaptığınız antlaşmayı yerine getirin. Çünkü verilen söz, sorumluluğu gerektirir.” (İsra 34) “Ey iman edenler! Akidlerin gereğini yerine getiriniz.” (Maide 1) buyurmaktadır. Bir Müslüman olarak bizler olaya bu açıdan da bakmalıyız.

Diğer taraftan Çelik’in “Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıp başka siyasi partiye koşturanların hepsinin listesini hazırlıyoruz.” Sözleri skandal olmakla birlikte, CHP’nin insanları fişleme hastalığının tekrar nüksettiğini bizlere göstermektedir. İnsanları fişlemek ve işten çıkarmak ise bırakınız İslam’ı, insanlığa dahi sığmayan bir durumdur.

Paylaşımın bir bölümünde “Acıma yok!” cümlesinin kurulması ise, üzerinde yorum yapılamayacak derecede hezeyan bir cümledir.

Allah ıslah etsin!

MİRATHABER.COM

 

Recent Posts

  • Gündem

İzmir’de Nikah Memuru Skandalı: Dua Edene Müdahale Edip Müzik Açtırdı!

İzmir Karşıyaka'da nikah memuru, dua edilirken mikrofonu alıp müzik açtırdı. O anlara ilişkin görüntüler kısa…

59 dakika ago
  • Gündem

Filistinliler Nereye Gidecek?

Filistinliler Nereye Gidecek?  İsrail Gazze şeridinde ki gerilimi arttırmaya devam ediyor. Refah kentine kara harekatı…

2 saat ago
  • Gündem

TIBBA SAYGIMIZ VAR AMA, AMASI DA VAR

Biz tıp insanlarının pek çoğunun kendi araştırmalarından çok başkalarının masa başında hazırladıkları bilgileri alıp sattıklarını…

3 saat ago
  • Gündem

DİYENET DUYURDU! KURBAN KESİM BEDELLERİ AÇIKLANDI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt…

4 saat ago
  • Gündem

Kariye Camii, Ayasofya Modeliyle Yeniden Açılıyor

Kariye Camii, Ayasofya Modeliyle Yeniden Açılıyor İstanbul'un tarihi sembollerinden biri olan Kariye Camii, 79 yıl…

5 saat ago
  • VİDEOLAR

BİR AYET BİR HADİS “Adaletli Olun!”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

5 saat ago