islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5292
EURO
34,9276
ALTIN
2.434,24
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BİR FİŞLEME SKANDALI DA İZMİR BELEDİYESİNDEN

BİR FİŞLEME SKANDALI DA İZMİR BELEDİYESİNDEN
31 Mayıs 2023 14:47
A+
A-

Yapılan seçimin neticesinde, Cumhur ittifakının ve Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı, bazı CHP’li belediyelerin ve şirketlerin de hazımsızlığına sebep oldu.

Bunlardan birisi de İzmir belediyesi….

CHP’YE OY VERMEYENLER FİŞLENDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZDOĞA personeli ve aynı zamanda Menemen CHP üyesi olan Hayriye Çelik, İzmir Belediyesi ve buna bağlı şirketlerde çalıştığı halde, AK Parti ve Erdoğan’a oy verenlerin listesinin çıkarıldığını söyledi.

Hayriye Çelik’in skandal paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Babası, annesi, abisi, ablası, kardeşi CHP ilçe belediyelerimizde ya da Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıp başka siyasi partiye koşturanların hepsinin listesini hazırlıyoruz.

Acıma yok. Bizim gönüllü arkadaşlarımızın hakkını yedirmeyeceğiz. Onlara yok öyle hem belediyede çalışıp hem hainlik yapmak. Madem bu partiyi sevmiyorsun, belediyesine de tenezzül etme. Git devlet kurumlarında çalış.

HABER YORUM

Hepimizin bildiği gibi daha önceki yerel seçimlerde Kılıçdaroğlu, kazandıkları taktirde Belediyeler de  kimsenin işten çıkarılmayacağına dair namus sözü vermişti.

Ancak seçim kazanılınca verilen bu sözlerde durulmamış ve sadece İstanbul Belediyesinden 15 Bine yakın insan işten çıkarılmıştı. Bu çıkarılan insanlar, kamuoyuna ihtiyaç fazlası olarak söylenmiş, ancak daha sonra yapılan alımlar ile Belediye ve bağlı bulunduğu şirketlere 40 bine yakın personel alımı yapılmıştı.

Söz vermek ve tutmak, bir Müslümanın birinci özelliği olmalıdır.

Zira Rabbimiz Kitabımız Kur’an-ı Kerimde; “Verdiğiniz sözü ve yaptığınız antlaşmayı yerine getirin. Çünkü verilen söz, sorumluluğu gerektirir.” (İsra 34) “Ey iman edenler! Akidlerin gereğini yerine getiriniz.” (Maide 1) buyurmaktadır. Bir Müslüman olarak bizler olaya bu açıdan da bakmalıyız.

Diğer taraftan Çelik’in “Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıp başka siyasi partiye koşturanların hepsinin listesini hazırlıyoruz.” Sözleri skandal olmakla birlikte, CHP’nin insanları fişleme hastalığının tekrar nüksettiğini bizlere göstermektedir. İnsanları fişlemek ve işten çıkarmak ise bırakınız İslam’ı, insanlığa dahi sığmayan bir durumdur.

Paylaşımın bir bölümünde “Acıma yok!” cümlesinin kurulması ise, üzerinde yorum yapılamayacak derecede hezeyan bir cümledir.

Allah ıslah etsin!

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.