Bir Gece Otel Fiyatına Onlar Dört Ay Konaklıyor

Kış turuzimi denince ilk akla gelen yer şüphesiz Bursa’nın Uludağ ilçesi olur. Turistlerin otele bir gece ödediği para ile Karavan kiralayarak aylarca tatil yapmaktalar.

Uludağ 2’inci oteller bölgesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kurmuş olduğu karavan parkında ucuz fiyata Uludağ’da konaklayıp tatil yapmak isteyen karavancıların yeni yeri oldu. Aralık ayında buraya karavanlarıyla gelen aileler; Mart ayının sonuna sezon bitinceye kadar karavanlarını park etmiş durumda.

Karavanda bir aile 4 ay Uludağ Oteller Bölgesi’nde konaklamanın maliyeti 5 bin lira oluyor. Karvan parkına ödedikleri 4 aylık ücretle Uludağ’da olan otllerde 1 aile sadece 1 gün konaklama yapıyor.

Aralık ayından Nisan ayına kadar Uludağ’da oteller bölgesinde karavanda kaldıklarını söyleyen Oytun Özbek, “Uludağ 2’inci oteller bölgesinde Burfaş’ın otoparkı var. Biz 2 yıldır sezonda burada kalıyoruz. Geçen kış burada 4 karavan geçirdik. Bu yıl karavancı arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Bayağı karavancı buraya geldi. Bu yıl 8 Aralık’ta geldik, Nisan başına kadar burada kalırız’ diye düşünüyoruz. Gün içinde çocuğumuz kayak yapıyor. Biz de eşimle birlikte kar manzarasının tadını çıkartıyoruz. Burada çok uygun fiyata kar tatili yapıyoruz. Burada sezonda verdiğimiz parayla insanlar 1 gece otelde konaklayabiliyor. Buranın bize sezonda 5 bin lira maliyeti oluyor. Şu anda burada 25 karavan var. Bu sayı sömestr tatilinde 50’ye çıkar” ifade etti.

Burulaş Saha Amiri Recep Gül, “Uludağ 2’inci oteller bölgesinde vatandaşlarımıza otopark hizmeti vermekteyiz. Burada 15 tane personelimiz var, karavan parkında karavancılara da hizmet vermekteyiz. Kendileri bizden memnun, biz de onlardan memnunuz” dedi.

Recent Posts

  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

14 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

14 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

15 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

15 saat ago
  • Gündem

Sait Çamlıca: Teknolojiyi Akıllıca ve Müslümanca Kullanın!

Eğitimci Yazar Sait Çamlıca Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ‘Teknoloji…

16 saat ago