islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3720
EURO
34,7986
ALTIN
2.439,34
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Bize Ne Senin Yediğin Istakozdan Yaptığın Tatilden

Bize Ne Senin Yediğin Istakozdan Yaptığın Tatilden
15 Nisan 2024 10:10
A+
A-

Bize Ne Senin Yediğin Istakozdan Yaptığın Tatilden

İlkönce “Bize Ne Senin Yediğin Istakozdan Yaptığın Tatilden” dedirten haberimizi okuyalım.

AK Parti içindeki çürümüşlüğün son örnekleri, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ve eski milletvekili Hüseyin Filiz’in lüks yaşam tarzlarına dair yapılan paylaşımlarla bir kez daha gün yüzüne çıktı. Şebnem Bursalı Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ardından Hüseyin Filiz’in Maldivler’de geçirdiği aile tatili fotoğraflarını yayınlaması, toplumda büyük bir tepkiye neden oldu.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Lüks Yaşam Tarzı

İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozu fotoğraflayarak paylaşması, AK Parti içindeki yaşam tarzı farklılıklarını bir kez daha gündeme getirdi. Bu tarz paylaşımlar, partinin halkla olan bağını zayıflatıyor ve toplumda tepkiye yol açıyor.

Eski Milletvekili Hüseyin Filiz’in Tatil Skandalı

AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Çankırı belediye başkan adayı olan eski milletvekili Hüseyin Filiz de lüks yaşam tarzıyla gündeme geldi. Filiz’in Maldivler’den aile tatili fotoğraflarını paylaşması, partinin içindeki çürümüşlüğü bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür lüks tatil paylaşımları, partinin temsil ettiği değerlerle çelişiyor. Ve ayrıca halk nezdinde tepkiye neden oluyor.

Toplumun Tepkisi Büyüyor

Şebnem Bursalı ve Hüseyin Filiz’in lüks yaşam tarzlarına dair yapılan paylaşımlar, toplumda büyük bir tepkiye yol açtı. AK Parti’nin temsil ettiği değerlerle bağdaşmayan bu tarz davranışlar, partinin itibarını zedeleyerek halk nezdinde güven kaybına neden oluyor. Bu durum, partinin içindeki çürümüşlüğün bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Bu olaylar, AK Parti içindeki çürümüşlüğün boyutlarını bir kez daha gözler önüne seriyor. Partinin yetkilileri, halkın beklentilerine daha uygun bir şekilde hareket etmek ve lüks yaşam tarzlarından uzak durmak zorunda olduklarını hatırlamalıdır. Aksi takdirde, parti içindeki kangren tehlikesi giderek büyüyecektir.

HABER YORUM

Bu habere yorum yapmaya gerek var mı bilemiyorum…

Ancak bu iki fotoğraf, 22 Yıldır iktidar koltuğunda oturan AK partinin, toplumdan uzaklaştığının göstergesi olarak ileri sürülebilecek bir fotoğraf….

Elma kasasında  bulunan çürük elmaların temizlenmemesi durumunda, sağlam elmalarında  çürüyeceğini hatırlatmak istiyoruz.

Biraz daha açık ifade edersek, bize ne senin yediğin ıstakozdan… Bize ne senin Maldivlerde ailecek yaptığın tatilden…

Bu konuda Peygamberimiz (sav)’e kulak verelim mi?

“Allah sizin suretlerinize ve mallarınıza bakmaz, ancak kalplerinize ve amellerinize bakar.”

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.