islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ÇARŞAFLI KADINLARIN ASALETİ

ÇARŞAFLI KADINLARIN ASALETİ
26 Aralık 2023 14:26
A+
A-

Vanlı çarşaflı kadınlar, İsrail saldırılarından etkilenen Gazze halkına ziynet eşyalarını bağışladı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları iki aya aşkın bir süredir devam ediyor. Sivillere, yaşam alanlarına ve hastanelere hava saldırılarının düzenlediğini Gazze’de insanlık suçu işleniyor. Gazze halkına yönelik yardım çağrısına destek veren çok sayıda kadın, ziynet eşyalarının yanı sıra nakdi yardımlarını Gazze’ye ulaştırmak üzere Van Umut Kervanı Derneği’ne teslim etti. Yardım kampanyasına çocuklar da kumbaralarıyla destek verdi.

ÇARŞAFLI KADINLARIN DESTEĞİ 

Çarşaflı kadınlar ve diğer bağışçılar, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik iki ayı aşkın süredir devam eden saldırılarına karşılık yardım çağrısına destek veriyor. Van Umut Kervanı İnsanı Yardım Derneği, saldırılar başladığından beri yardım çalışmalarını sürdürüyor ve gelen bağışları, kısa süre önce Refah Sınır Kapısı’ndan Gazze’ye ulaştırmayı başardı.

Kadınlar ve çocuklar, ziynet eşyaları ve kumbaralarıyla yardım kampanyasına destek verirken, toplanan yardımlar banka aracılığıyla Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı tarafından Gazze’ye ulaştırılacak.

ÇARŞAFLI KADINLARI KÜÇÜMSEYENLER 

Çarşaflı diyerek kadınlarımızı küçümseyenler görüp ibret alsınlar. Onların asaletine bilincine ve fedakarlığına tanık olsunlar.

Van’daki çok sayıda hanımefendi, ziynet eşyalarını Gazze’ye ulaştırmak üzere Vakfımıza teslim ettiler. Allah bir’inizi bin etsin. Yok’unuzu var etsin. Az’ınını çok etsin. Ayağınıza taş, gözünüze yaş değdirmesin. El uzattığınız her mazluma karşılık cennet ve cemaliyle mukafatlandırsın. Daimen ve ebeden razı olsun…

 

MİRATHABER.COM