Gündem

CHP’Lİ BELEDİYELER İSRAİL’İ BOYKOTA KATILMIYORLAR

7 Ekim’den bu yana Gazze’de 10 bin kişiden fazla insanı çocuk, kadın demeden katleden İsrail’e destek veren şirketlerin boykot edilmesine, CHP’li belediyeler katılmıyor.

İsrail’den vazgeçemeyen CHP’li Belediyelerin bu tavrı, sağduyulu vatandaşlarımız tarafından eleştiriliyor.

Türkiye’de birçok il ve ilçe belediyeleri İsrail’e destek veren firmalar için boykot kararı almasına rağmen CHP’li Belediyelerin boykota iştirak etmemesi, yaklaşan yerel seçimlerin öncesinde, sağduyulu CHP’li seçmenin kararında etkili olacağı yorumlarına neden oluyor.

HABER YORUM

CHP’li Belediyelerin İsrail ürünlerine boykot kararını önemsememesi, bizlere İsrail devletini kurmak için yola çıkan ve kapı kapı dolaşarak para arayan Theodor Herzl’ı hatırlattı.

Theodor Herzl İsrail devleti hayaliyle yola çıktığında yanında kimse yoktu ve dünyaya ekonomik açıdan yön veren zengin Yahudiler, Herzl’ın bu hayaline olumsuz bakıyorlar ve hatta bıyık altından gülüyorlardı.

Şimdi ise anlaşılan o ki içimizde ki bazı Belediyeler, İsrail ürünlerini boykot konusunu hayal olarak görüyorlar ve bunun sonuç vermeyeceği fikrini savunuyorlar. Ya da Filistin’in haklı davasına karşılık İsrail’i destekliyor, İsrail’in yanında olmayı hedefliyorlar.

Bizler, CHP’li belediyelerin İsrail’i boykota katılmamalarından dolayı, İsrail’in yanında olmak istedikleri kanaatini taşıyoruz. Zira yeni genel başkanları çıkmış ve “Hamas’ın bir terör örgütü olduğunu” savunmuştu.

Bu açıklamadan sonra, CHP’li Belediyelerin İsrail’i boykot kararlarına uymamasını anlamlandırmakta zorlanmıyoruz.

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

  • Gündem

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı. İsrail ordusu radyosundan  yapılan açıklamada şöyle denildi. "Gazze'nin güneyindeki tampon…

4 saat ago
  • Gündem

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor İsrail'in Gazze'ye Gece Boyunca Yaptığı Bombardımanlar Sonucunda Ölü ve Yaralılar…

5 saat ago
  • Gündem

ABD’li Senatörün Gazze Yorumu: “Gazze Hiroşima Olsun”

ABD'li Senatör Lindsey Graham Gazze Hakındaki Rezil İfadelerine Tepki Yağdı. Gazze İçin "Gazze Hiroşima Olsun"…

7 saat ago
  • Gündem

Türk Yahudisi Erroll Gelardin’in Sözleri Doğru mu?

Türk Yahudisi Erroll Gelardin'in Sözleri Doğru mu? Atatürk Sabataycı mı? İsrail vatandaşı Türk Yahudi yazar…

8 saat ago
  • Gündem

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep’te Başlıyor

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep'te Başlıyor Küresel tehditlere karşı ailenin önemi üzerine…

9 saat ago