islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3970
EURO
34,7929
ALTIN
2.434,65
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

CIA BİR ŞEYLER KARIŞTIRIYOR

CIA BİR ŞEYLER KARIŞTIRIYOR
7 Haziran 2023 12:30
A+
A-

Türkiye’de askeri darbelerin ve darbe girişimlerinin hepsinde parmağı olduğu sonradan anlaşılan ABD ve istihbarat birimi CIA, yine bir şeyler planlıyor.

CIA Direktörü William Burns‘ün, Yunanistan temasları kapsamında 2 Haziran’da Meriç ve Dedeağaç‘a “gizli” bir ziyaret gerçekleştirmesi, “CIA Türkiye hakkında ne planlıyor” sorusunu akıllara getiriyor.

Zira William Burns‘ün bu gittiği iki yerde özel yerler. ABD’nin Türkiye sınırına asker ve mühimmat yığdığı yerler. Aynı Suriye ve Irak’ta olduğu gibi…

Yunan Polisi ve istihbaratının haberi olmadan gizlice yapılan bu ziyaretin, ülkemizde yapılan seçimlerin hemen sonrasında gerçekleşmesi ise manidar…

HABER YORUM

1980 Askeri darbesinde, “Bizim çocuklar başardı” diyen ABD’nin, her daim Türkiye aleyhine yeni planlar içinde olduğunu anlamak için Dış Politika uzmanı olmaya gerek yok.

15 Temmuz darbe girişiminin arkasında kimlerin olduğunu da açık ve net bir şekilde biliyoruz.

Güney sınırlarımızda PKK ve PYD’ye verdiği destek ile istediğini alamayan ABD, şimdi Yunanistan sınırında silah yığınağı yaparak çeşitli planların içine girdiği görülüyor.

Ama bizlerde bir hatırlatma yapalım ve Haçlı zihniyetiyle hareket ederek İslam’ı ve Müslümanları yok etmek isteyenlere şöylece net bir cevap verelim.

“Hani o inkar edenler, seni tutuklamak ya da öldürmek veya sürgün etmek amacıyla, tuzak kuruyorlardı. Onlar bu tuzağı tasarlıyorlarken, Allah da bir düzen (bir karşılık) kuruyordu. Allah, düzen kurucuların (tuzaklarına karşılık verenlerin) hayırlısıdır.” (Enfal 30)

BIDEN’İN SÖZLERİ

Seçilmeden önce Bıden’in sözlerini hatırlamakta fayda var. “Bu sefer darbe ile değil, Türkiye’de ki muhalif dostlarımızla Erdoğan’ı yıkacağız” mealinde ki sözleri bir türlü hayata geçiremeyen ABD, anlaşılan o ki savaş dahil her planı yapıyor.

ABD, Yunanistan üzerinden böyle bir plan yapıyorsa, planlarının başına geçeceği tarih çok yakın demektir.

MİRATHABER.COM

UKRAYNA GİBİ YUNANİSTAN DA ŞIMARTILIYOR…

 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.