islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çin’deki ve İçimizdeki Virüsler! İlimde İman Tazelemek!!?

Çin’deki ve İçimizdeki  Virüsler! İlimde İman  Tazelemek!!?

Maranki usulü fenomen bir bakış!!?

Tarihteki pek çok ölümlere yol açan ve son yıllardaki sars, domuz, kuş.. vs virüslerle bugün de Çin, Şeytani şer güçlerin karşısında bölgede Müslüman ve Türklere yaptığı zalimliklerle rağmen dimdik ayakta durabilen bir ekonomik güç!

Çin’deki ABD’li şirketler;

Apple, Google, Amazon, KFC, UPS, Starbucks, Burger King, McDonald’s gibi 100’ün üzerindeki Amerikan şirketi Çin’i büyütüyordu.

Bu gücü yıpratmak isteyenler, enerji kaynağını tedarik ettiği ülkeleri yok etmek için Irak, Suriye, Katar, Libya gibi ülkeleri kaosa sokmak yanında; yetmediği için laboratuvar ürünü virüslerle, ülkenin tam ortasında stratejik bir yer olan Wuhan’da bir kaos oluşturuldu!!?

 Dünyanın en büyük medikal merkezi!

Modern bir şehir olan Wuhan!!?

Bir üniversite şehri ve burada özellikle yurtdışından en çok talebenin gelip okuduğu tamamlayıcı tıpla ilgili bölümler ve tıp fakülteleri var. İçlerinde bizim de Bursiyer talebelerimizin olduğu en az 50 Türk talebe var. Geçenlerde biri ziyaretimize geldi ve anlattıkları gerçekleri sizlerle paylaşmak istedim!!!

 GÜZELLER SİCHUAN’DAN, 

ZEKİLER WUHAN’DAN..!?

Çin’de yaygın bir söz bu. Wuhan, üniversite kazananların ilk yüzüne sahiplik yapıyor! Çinlilerin ay takvimleri de çok değişik, fare yılına girildi. Herkes bu tarihten önce ve sonra yıllık izinlerini alıp memleketlerine dağılır.

İşte bu virüs ülkenin merkezinden, tam da dönüş vakti inanılmaz hızda yayılacak şekilde kurgulanmış! Şubat başı gibi dönüşler de başladı ve enfekteye bağlı ölümler aniden artacak.!

Yazılmış film devam ediyor ve bundan sonra da edecek!!?

FİLMLERE DE DEFALARCA KONU 

OLAN BİYOLOJİK SALDIRI!

Virüsün, ağırlıkta ithâl gıda satan bir markette satılan bir hayvanı yiyen birinden yayıldığı söyleniyor. Ama bizce sadece böyle olmadı! Belki de çok kullanılan yiyeceklere, maalesef en çok tüketilen “gazlı içeceklere” sulara  müdahale edildi!

Asla tesadüf yoktur!

Bunlar planın bir parçasıdır!!

Sözde Bilim adamları! Kafanızı kumdan çıkarın!! Ve uyanın, gerçekleri görün!!?

2018 yılında ABD’de çekilen ve venom-virüs filminin 16. dakikasında virüsü taşıyan Çinli bir pazarda yılan gibi bir yaratık yiyor ve sonra Çin pazarındaki insanlar ölmeye başlıyor!!!

İşin en ilginç yanı kadının gömleğinde corinne-corona yazıyor!!!

 1,5 milyar Çinli de hastalık yok!

Çin’in, kadim kültürlerin, öğretilerin, ilmin, ışığın kaynağı bir Uzakdoğu ülkesi olduğunu bilmek, çözümü kolaylaştırıyor. Öyle ki, halkının %80’i “geleneksel tıp” metodlarıyla ömürlerini sağlıklı ve huzurlu yaşıyor!!!

TABİİ ÇÖZÜM YOLLARI VARDIR! 

ELİMİZDEDİR!

Şu hâlde net bir şekilde deklare ediyorum, Tıp otoritelerinin viral bir enfeksiyon olduğunu düşündüğü bu “Corona Virüsü”nü, bitkilerin en ileri seviyesi olan özütleri-ektraktları ile öldürebilmemiz mümkün müdür!!! araştırılsın!

 Denemekten ne zarar var!

H1N1’ gibi Virüs kaynaklı-viral ve pek çok rahatsızlıklarda;

Alfa alfa, spriluna, zencefil, zerdeçal, proppolis, yabani hindiba, deve dikeni, sarı kantaron, biberiye, yabanmersini ve reishi mantarı bitkilerinin inovatif, katma değerli ekstrat formlarıyla yüksek miktarda tabii C vitamini ile bağışıklığı güçlendirmekle

kainat Şifahanesinde kanserin dahi çeşit çeşit, kısırlığın onlarca, adı dahi telaffuz zor edilen bu rahatsızlıkların ve tabii ki hastalıklara sebep olan bu virüslerin de  mutlaka çözümü vardır! Araştırılsın demekten tüy bitti dilimizde..!

Hastalıklara Şifası yok demek inkardır!

Sekülerist bilim bizi kimyasal ilaçlara ve metotlara mahkûm ediyor!!!

“Allah cc hastalığı da ilacı da indirmiştir. Ve her hastalığa bir ilaç varetmiştir. Öyleyse tedavi olun. Ancak haram olan şeyle tedavi olmayın.” [Ebu Dâvud, Tıbb 11, (3874).]

Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), her hastalık için meşru ve helal olan bir ilacın da mevcudiyetine parmak basmaktadır. Hiçbir hastalık için “Bunun dermanı yoktur” deyip kesip atmamalıdır!

Ama, İslamî inanca göre, bu değişmez bir kader değildir!

Tedavi aramaya devam etmek esastır! Reddini savunmak küfürdür!

Allah ve Resulü vaad etmiştir aksini söylemek inkardır!

İnsanlık kendini hesaba çekmelidir!!

“Kavm-i Fir’avun’a  ‘çekirge âfâtı ve bit belâsı’ ve Kâbe tahribine çalışan Kavm-i Ebreheye ‘Ebâbil kuşları’ musallat olmuşlar. Öyle de: Süfyan’ın ve deccalların fitneleriyle bilerek, severek isyan ve tuğyana ve Ye’cüc ve Me’cüc’ün anarşistliği ile fesada ve canavarlığa giden ve dinsizliğe, küfür ve küfrana düşen insanların akıllarını başlarına getirmek hikmetiyle Arz’dan bir hayvan çıkıp musallat olacak, zîr ü zeber edecek. Allahu a’lem, o Dâbbe bir nevidir. Çünkü, gayet büyük bir tek şahıs olsa, her yerde herkese yetişmez. Demek, dehşetli bir tâife-i hayvaniye olacak.” Bediüzzaman

Allah cc hiçbir çözümsüz hastalık yaratmamıştır! Yaşananlardan ders almak ve çözüm üretmektir!!? Vesselam!

Prof. Dr. Ahmet MARANKİ

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.