islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

“ÇIPLAK KADIN GÖRMEKTEN BANA FENALIK GELDİ”

“ÇIPLAK KADIN GÖRMEKTEN BANA FENALIK GELDİ”
12 Haziran 2023 16:00
A+
A-

Nurseli İdiz, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyuncu ve TV program sunucusu Nurseli idiz, sol görüşlü biri olduğunu, ancak hayatı boyunca yanlış gördüklerini çekinmeden söylediğini, Türkiye’de ki ayrışmanın ise başörtüsü tartışmalarıyla başladığını dile getirdi.

Bir zaman CHP Gençlik kollarında da bulunan İdiz, toplumda ki “Ayrıştırmayı laik kesim başlattı” diyerek, sol ve laik kesimde çok tartışılacak sözlere imza attı.

“AYRIŞTIRMAYI LAİK KESİM BAŞLATTI”

İdiz“Şimdi bu iktidar kaç yıldır işbaşında, toplumu ayrıştırıyor diye şikayet eden laik kesim başlattı ayrıştırmayı. Başörtüsü yasaklarına ilk günden beri karşıydım.” dedi.

Kadınların giyimi ile ilgili de sıra dışı cümleler sarf eden Nurseli İdiz, “Çıplak kadın görmekten bana fenalık geldi” diyerek, müstehcen giyim tarzını şu cümleler ile yerdi:

“Her dakika çıplak kadın görmekten bana fenalık geldi. Sadece sosyal medyada değil, sokakta da öyle… Artık donla, sütyenle dolaşıyorlar.”

“TÜRKİYE MUHAFAZAKARLAŞIYOR DENİYOR AMA YOK ÖYLE BİR ŞEY”

“Türkiye muhafazakarlaşıyor, Türkiye İran olacak, Türkiye Afganistan olacak” söylemlerine de karşı çıkan İdiz, “Türkiye muhafazakarlaşıyor deniyor ama yok öyle bir şey. Yok İran gibi olacağız yok Afganistan gibi olacağız diyenler var ama bu gerçeği yansıtmıyor.” şeklinde konuştu.

HABER YORUM

Öncelikle bu cesaretli doğru sözleri dolayısıyla Nurseli İdiz’i tebrik ediyor, toplumda ki ahlaki yozlaşmaya dikkatleri çektiği için de teşekkür ediyoruz.

Evet, bu işin sağcısı solcusu olamaz. Doğru birdir ve tektir. Toplumun ahlaki yozlaşmasına dikkat çekmek ise, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun aklı başında olan herkesin görevidir.

Bu tür hayâsızlığa karşı çıkanlara ise hemen laiklik kisvesi altında karşı çıkılması ise ayrıca bir utanmazlıktır.

Şu anda, gerek sosyal medyada gerekse sokaklarda gördüğümüz giyim tarzının, kişilik hak ve özgürlükler ile alakasının olmadığını bizler de bu vesile ile bir kez daha dile getirmiş olalım.

Toplumda hayâsızlığın yayılmasını isteyenlere Kur’an ne diyor?

Toplumda hayâsızlığın yayılmasını arzu eden ve bu hayâsızlığı körükleyenler, her devirde olmuştur. Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ise bu olaya bakış açısı şöyledir:

“İnananlar arasında hayâsızlığın yayılmasını arzu eden kimseler var ya; onlar için dünya ve ahirette elem dolu bir azap vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Nur 19)

MİRATHABER.COM

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.