“CUMA TATİLİNİ SAVUNMAK APTALLIĞIN DİK ALASIDIR” DİYEN CAN ATAKLI’YA CEVAP

İslam’a ve Müslümanlara saldırmayı ve aşağılamayı kendinde hak olarak görenlerden Gazeteci Can Ataklı, “Cuma tatilini savunmak aptallığın dik alasıdır” diyerek, hakaret etmede zirve yaptı.

Can Ataklı,  “Bir takım saçma sapan adamlar sosyal medyada kampanya başlatıyor. Tam böyle sinir uçlarına dokunuyor… Böyle bir şey olamaz. Bunu savunmak aptallığın dik alasıdır. Sen böyle kalkacaksın Arap çöllerinde yaşayan, petrol sayesinde zengin olmuş adamların peşinden ‘ben de tatil yapacağım’ yok böyle bir şey.” ifadelerini kullandı.

HABER YORUM

Gazeteci Can Ataklı’nın, Cuma Namazına gidebilmek için mesai ayarlaması yapılmasını savunanları “Aptal” olarak nitelemesi, asıl kendisi açısından aptallığın dik alası olmuş.

Laikliği “Din ve vicdan özgürlüğü” olarak tanımlayacaksınız, sonra da Cuma Namazı için mesai düzenlemesine gidilmesini isteyenleri “Aptal” olarak niteleyecek ve kendinizle çelişeceksiniz.

Zaten Sol Kamalistler bunu her zaman yapıyor. Hem de ar duygusundan uzak bir şekilde hiç çekinmeden  yapıyorlar bunu…

Çünkü Can Ataklı ve avanesi, baskıcı ve ötekileştirici jakoben laikliği beyinlerinde öyle bir hale getirmişler ki adeta tanrılaştırmışlar.

Bu tür insanlar için yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor:

“Kendi istek ve tutkularını (hevasını) ilah edineni gördün mü? Şimdi ona karşı sen mi vekil olacaksın?” (Furkan 43)

Can Ataklı’ya ve onun gibi düşünenlere son bir ayeti kerime ile cevap verelim:

“Sizler, işte böylesiniz; onları seversiniz, oysa onlar sizi sevmezler. Siz Kitabın tümüne inanırsınız, onlar sizinle karşılaştıklarında ‘inandık’ derler, kendi başlarına kaldıklarında ise, size olan kin ve öfkelerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. De ki: ‘Kin ve öfkenizle ölün.’ Şüphesiz Allah, sinelerin özünde saklı duranı bilendir.” (A’li İmran 119)

MİRATHABER.COM

View Comments

Recent Posts

  • Gündem

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor Kasımpaşa Mevlevihanesi: Osmanlı'nın İrfan Yuvâsı, Yeniden İnsan ve İrfan Vakfı ile…

5 saat ago
  • Gündem

SEKÜLER EĞİTM ŞİDDETİ VE SÖMÜRÜYÜ ENGELLEYEMEZ

Okullarımızda öğrenciler ve veliler tarafından öğretmenlere, bazı öğretmenler tarafından da öğrencilere yönelik şiddet giderek tırmanıyor.…

7 saat ago
  • Gündem

Avustralya, Filistin’i Tanımayı Düşünüyor

Avustralya, Filistin'i Tanımayı Düşünüyor: Barış Sürecinin Bir Parçası Olarak Adımlar Atılabilir Avustralya'nın Potansiyel Tanıma Kararı…

7 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU?

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU? Ali Rıza Demircan hocanın…

8 saat ago
  • Gündem

“Vallahi Kaybettin Netenyahu”

Vallahi Kaybettin Netenyahu... Zafer İslam'ın ve Müslümanların! İslam'ın İfadesi: Göç Eden Filistinli Adamın Mesajı Kalpleri…

9 saat ago
  • Makale

“ALLAH KULUNA KÂFİ DEĞİL Mİ?

“Allah kuluna kâfi değil mi?” Zümer Suresi – 36. Ayet Vecihi Hürkuşlar, Selahattin Reşit Alanlar,…

10 saat ago