islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

“CUMA TATİLİNİ SAVUNMAK APTALLIĞIN DİK ALASIDIR” DİYEN CAN ATAKLI’YA CEVAP

“CUMA TATİLİNİ SAVUNMAK APTALLIĞIN DİK ALASIDIR” DİYEN CAN ATAKLI’YA CEVAP
12 Ağustos 2023 11:53
A+
A-

İslam’a ve Müslümanlara saldırmayı ve aşağılamayı kendinde hak olarak görenlerden Gazeteci Can Ataklı, “Cuma tatilini savunmak aptallığın dik alasıdır” diyerek, hakaret etmede zirve yaptı.

Can Ataklı,  “Bir takım saçma sapan adamlar sosyal medyada kampanya başlatıyor. Tam böyle sinir uçlarına dokunuyor… Böyle bir şey olamaz. Bunu savunmak aptallığın dik alasıdır. Sen böyle kalkacaksın Arap çöllerinde yaşayan, petrol sayesinde zengin olmuş adamların peşinden ‘ben de tatil yapacağım’ yok böyle bir şey.” ifadelerini kullandı.

HABER YORUM

Gazeteci Can Ataklı’nın, Cuma Namazına gidebilmek için mesai ayarlaması yapılmasını savunanları “Aptal” olarak nitelemesi, asıl kendisi açısından aptallığın dik alası olmuş.

Laikliği “Din ve vicdan özgürlüğü” olarak tanımlayacaksınız, sonra da Cuma Namazı için mesai düzenlemesine gidilmesini isteyenleri “Aptal” olarak niteleyecek ve kendinizle çelişeceksiniz.

Zaten Sol Kamalistler bunu her zaman yapıyor. Hem de ar duygusundan uzak bir şekilde hiç çekinmeden  yapıyorlar bunu…

Çünkü Can Ataklı ve avanesi, baskıcı ve ötekileştirici jakoben laikliği beyinlerinde öyle bir hale getirmişler ki adeta tanrılaştırmışlar.

Bu tür insanlar için yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor:

“Kendi istek ve tutkularını (hevasını) ilah edineni gördün mü? Şimdi ona karşı sen mi vekil olacaksın?” (Furkan 43)

Can Ataklı’ya ve onun gibi düşünenlere son bir ayeti kerime ile cevap verelim:

“Sizler, işte böylesiniz; onları seversiniz, oysa onlar sizi sevmezler. Siz Kitabın tümüne inanırsınız, onlar sizinle karşılaştıklarında ‘inandık’ derler, kendi başlarına kaldıklarında ise, size olan kin ve öfkelerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. De ki: ‘Kin ve öfkenizle ölün.’ Şüphesiz Allah, sinelerin özünde saklı duranı bilendir.” (A’li İmran 119)

MİRATHABER.COM

Yorumlar
  1. mas dedi ki:

    Hiristiyan ve Yahudilerin köpekliğini yapmak için var bu tipler