islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5055
EURO
34,8954
ALTIN
2.441,11
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

CÜNEYT ÖZDEMİR: “BODRUM İNGİLİZ ŞEHRİNE DÖNDÜ” DEMİYORSUNUZ!

CÜNEYT ÖZDEMİR: “BODRUM İNGİLİZ ŞEHRİNE DÖNDÜ” DEMİYORSUNUZ!
29 Eylül 2023 10:21
A+
A-

Gazeteci Cüneyt Özdemir, ırkına göre Avrupalı ve Arap turist ayrımı yapanları eleştirdi. Avrupalı ve Arap turist ayrımı yapanları eleştiren Cüneyt Özdemir’in sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Aklı başında olan birisi için Arap da Alman da İtalyan da farketmez. Hiçbirini tanımıyorum. Alman gelmiş Antalya‘ya gidiyor, Arap gelmiş Trabzon‘a gidiyor. Sen Bodrum’a gidip ‘abicim burası da İngiliz şehrine döndü, İngiliz tabelalar var’ diyor musun? Demiyorsun.” dedi.

HABER YORUM

Ülkemizde Suriyeli sığınmacılar üzerinden yapılan Arap düşmanlığının sebep ve sonuçlarını, akıl fikir sahibi sağduyulu insanların fark etmemesi adeta imkansız.

En son Trabzon’da bir Arap turistin yumruklanması olayından sonra ülkemize turist olarak gelen Araplarda da ciddi oranda bir düşüş yaşanmaya başlandı.

Özellikle Sosyal medyada, Arap kardeşlerimiz üzerinden yapılan ırkçılık propagandaları, Arapça tabelalar üzerinden bile sürdürülünce, Gazeteci Cüneyt Özdemir; “Sen Bodrum’a gidip ‘abicim burası da İngiliz şehrine döndü, İngiliz tabelalar var’ diyor musun? Demiyorsun.” Paylaşımında bulundu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir beye bu sağduyulu paylaşımından dolayı teşekkür ediyor ve tekrarlamak istiyoruz:

“Aklın yolu birdir”

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.