islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

DEMEK Kİ SAĞDUYULU CHP’LİLER DE VARMIŞ!

DEMEK Kİ SAĞDUYULU CHP’LİLER DE VARMIŞ!
10 Şubat 2023 15:59
A+
A-

Kibirli tavırlarıyla dikkat çeken ve her zaman benim dediğim doğru anlayışıyla hareket eden CHP’li Özgür Özel’e kendi partisinin Belediye Başkanından tepki geldi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çok büyük bir alanı etkileyen depremden sonra, CHP’nin oluşturmaya çalıştığı algıyı, yine bir CHP’li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Özgür Özel’e verdiği haklı tepkiyle yıktı.

Hatay‘ın CHP‘li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, deprem bölgesine gelen CHP‘li milletvekili Özgür Özel’“Kalkıp bu kadar büyük bir felaketin üzerine bana merhaba ağabey demeden ‘Seni alanda görmek lazım’ demene ben çok üzülüyorum.” diyerek sitem etti.

Bu sözler karşısında şok olan Özel, “Sen yanlış anlıyorsun, anlamıyorsun” gibi sözler ile olayı kapatmaya çalışmasına rağmen Belediye Başkanı Refik Yılmaz Özel’e tepkisini şöyle sürdürdü:

“Özgür’cüğüm bak beraber milletvekilliği yaptık. Bana moral vereceğine, bana sarılıp ‘Geçmiş olsun kardeşim’ demeni beklerdim yani. Demedin. Birileri doldurdu seni, benim yanıma gönderdi seni.”

HABER YORUM

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve jeoloji uzmanlarının dahi “beklediğimizden daha büyük deprem”  dediği bu depremin, muhalefet tarafından siyasete alet edilmeye çalışılması, esefle izleniyor.

İnsanların böyle bu durumda acıları üzerinden siyasi hesaplar yapmanın yanlışlığını son günlerde fazlasıyla gördük.

Limanda çıkan yangını ilgisiz ve alakasız şekilde “Yangını biz söndürdük” diyen Ekrem İmamoğlu, Hatay Havalimanını  biz onardık diyen Mensur Yavaş, “Erdoğan ile dayanışmama gerek yok” diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, günün bir ve beraber olma günü olduğunu bilmiyorlar mı acaba?

Evet, yanlışlar ve eksikler vardır. Ancak, siyasi çıkar uğruna enkazların başında yapılan açıklamalar ve söylenenler, bu milleti derinden üzmekte ve gönüllerde depremden daha büyük yıkımlara neden olmaktadır.

Yaralar sarıldıktan, acılar bir nebzede olsa hafifledikten sonra oturun ve bütün gördüğünüz eksikleri ve yanlışları kamuoyu ile paylaşın ve yetkililerden de hesabını sorun. Buna kimsenin bir diyeceği yok, olamaz da…

Biz acizane hatırlatmamızı yapalım..

Olmadı CHP! Olmadı Sayın Kılıçdaroğlu! Olmadı Sayın İmamoğlu! Olmadı Sayın yavaş! Olmadı özgür Özel! Olmadı….

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.