Gündem

DİNİMİZİ YIKMAK İSTEYENLER CÜBBELİYE SARILDI

Cübbeliye ilgisinin nereden kaynaklanmış olduğunu tahmin edebildiğimiz Oda TV, yine bir Cübbeli haberi ile  yoldaşı Cübbeli’yi gündeme taşıdı.

Haber şöyle:

“Eprili tavırlarıyla bilinen Cübbeli Ahmet, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez başta olmak üzere birçok kişiyi eleştirdiği dönemlerde yalnız bırakıldığını dile getirdi.

Bugünlerde de aynı durumun yaşandığını belirten Cübbeli, biri FETÖ kumpası olmak üzere üç kez hapse girdiğini hatırlatarak “Bu din sadece bana mı kaldı neden kimse sahip çıkmıyor” diye çıkıştı.

Cübbeli Ahmet konuşmasının sonunda da “Böyle bir Müslüman cemaat kızını da kaptırır oğlunu da deist ateist yaptırır” dedi.”

Cübbeli dinimizi yıkmaya çalışanların koruyup konuşturduğu kişi olarak hiç kendisini sorguluyor mu?

Bu ülkede yüzü aşkın ilahiyat ve binlerce ilahiyat akademisyeni var. Bunların arasında deisti de  kamalist münafıklar da var. Ama sayıları çok az da olsa gerçekleri dile getirecek Müslüman alimler de var. Daha niceleri de var.

Şimdi soralım: Cübbeli kimdir? Ne bilgisi vardır? İlmi yetkisi nedir?

Ülkemizin merkez medyasında Fatih Altaylı gibi inanç yönünden karanlık adamlarla hangi gücün emriyle HABERTÜRK ve CNNTÜRK gibi merkez medyada ve  nerdeyse her ay ve de saatlerce konuşturulmaktadır.

Merkezi etkin bir güç bu adamı konuşturuyor. Konuşturan güçler biliyorlar ki bu adam konuştukça Müslüman Cemaatin kızları da oğulları da ateizme kayar. İslam’a eğilim gösterecekler de dinden uzaklaşır.

Milletimiz ahmak değil, değil de yapabileceği bir şey yok.

Değişik yazarları takip ettiren Yönetimimiz  neden Cübbeli pazarlamasını görmek istemiyor?

Allah sonumuzu hayreylesin.

 

View Comments

Recent Posts

  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

24 dakika ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

20 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

21 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

21 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

22 saat ago