islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4997
EURO
34,9321
ALTIN
2.433,52
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

DİNİMİZİ YIKMAK İSTEYENLER CÜBBELİYE SARILDI

DİNİMİZİ YIKMAK İSTEYENLER CÜBBELİYE SARILDI

Cübbeliye ilgisinin nereden kaynaklanmış olduğunu tahmin edebildiğimiz Oda TV, yine bir Cübbeli haberi ile  yoldaşı Cübbeli’yi gündeme taşıdı.

Haber şöyle:

“Eprili tavırlarıyla bilinen Cübbeli Ahmet, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez başta olmak üzere birçok kişiyi eleştirdiği dönemlerde yalnız bırakıldığını dile getirdi.

Bugünlerde de aynı durumun yaşandığını belirten Cübbeli, biri FETÖ kumpası olmak üzere üç kez hapse girdiğini hatırlatarak “Bu din sadece bana mı kaldı neden kimse sahip çıkmıyor” diye çıkıştı.

Cübbeli Ahmet konuşmasının sonunda da “Böyle bir Müslüman cemaat kızını da kaptırır oğlunu da deist ateist yaptırır” dedi.”

Cübbeli dinimizi yıkmaya çalışanların koruyup konuşturduğu kişi olarak hiç kendisini sorguluyor mu?

Bu ülkede yüzü aşkın ilahiyat ve binlerce ilahiyat akademisyeni var. Bunların arasında deisti de  kamalist münafıklar da var. Ama sayıları çok az da olsa gerçekleri dile getirecek Müslüman alimler de var. Daha niceleri de var.

Şimdi soralım: Cübbeli kimdir? Ne bilgisi vardır? İlmi yetkisi nedir?

Ülkemizin merkez medyasında Fatih Altaylı gibi inanç yönünden karanlık adamlarla hangi gücün emriyle HABERTÜRK ve CNNTÜRK gibi merkez medyada ve  nerdeyse her ay ve de saatlerce konuşturulmaktadır.

Merkezi etkin bir güç bu adamı konuşturuyor. Konuşturan güçler biliyorlar ki bu adam konuştukça Müslüman Cemaatin kızları da oğulları da ateizme kayar. İslam’a eğilim gösterecekler de dinden uzaklaşır.

Milletimiz ahmak değil, değil de yapabileceği bir şey yok.

Değişik yazarları takip ettiren Yönetimimiz  neden Cübbeli pazarlamasını görmek istemiyor?

Allah sonumuzu hayreylesin.

 

ETİKETLER: Manşet