Döviz Kuru Ve Altın Fiyatları Çakıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu: Döviz kuru ve altın fiyatları çakıldı!

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyyip Erdoğan’ın açıklamalarının hemen ardından döviz ve altın piyasalarında şok düşüşler yaşandı. Açıklamalar öncesinde 18.3674’ten işlem gören Dolar/TL hızla düşmeye başladı. Dolar; bugün 12 TL’nin altına kadar gerileyerek, 11.28 seviyesini gördü. 20 liraya ulaşan Euro/TL kuru da 12.84’e kadar indi. Bin TL’yi aşan gram altın fiyatları da 714 TL seviyesine geriledi. Vatandaşların, Başkan Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında akşam saatlerinde 1 milyar dolar bozdurdukları öğrenildi.
Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalar altın ve döviz piyasalarında etkisini gösterdi. Dolar, Euro ve altın fiyatlarında sert düşüşler yaşandı.

Başkan Erdoğan’ın konuşmasının ardından, Dolar/TL hızla düşmeye başladı. Dolar 12 TL’nin altına kadar geriledi. Dolar 11.28 seviyesini gördü. 20 liraya ulaşan Euro/TL kuru da 12.84’e kadar indi. Bin TL’yi aşan gram altın fiyatları da 714 TL seviyesine geriledi.

Başkan Erdoğan, döviz kurundaki dalgalanmayı durdurmak için serbest piyasa kuralları içerisinde devreye sokulan yeni finansal araçları açıkladı.

 

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

4 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

4 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

5 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

1 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago