Dünya

Erdoğan, Önemli Nüfuza Sahip!

Kremlin Sözcüsü Peskov, Putin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı. Rus Sözcü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çeşitli açılardan önemli bir etkiye sahip olduğunu da dile getirdi. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilimin ardından görüşmenin cuma günü gerçekleştirilmesi tahmin ediliyor.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BU KONUYU AÇARSA…”

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova’da yapmış olduğu açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında görüşme hazırlığının olduğunu ifade etti.

Söz konusu görüşmede, Ukrayna konusunun da gündeme gelebileceğini anlatan Peskov, “Eğer Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuyu açarsa, o zaman istişare edilebilir.” dedi.

“ERDOĞAN BİRÇOK AÇIDAN ÖNEMLİ BİR NÜFUZA SAHİP”

Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’nin bölgede barışın sağlanması için Rusya ile Ukrayna arasında ara buluculuk yapabileceğine yönelik açıklamalarına değinerek, şu ifadelere yer verdi:

“Erdoğan, bölgesel ve uluslararası konularda, birçok açıdan önemli bir nüfuza sahip. Eğer Sayın Erdoğan, bu nüfuzu Kiev üzerinde Minsk anlaşmalarının, Paris’te varılan anlaşmaların uygulanması yönünde kullanabilirse, Rusya bunu memnuniyetle karşılar.”

“UKRAYNA’DAKİ ÇATIŞMALAR İÇ SAVAŞ”

Rusya’nın Ukrayna krizinde taraflardan biri olmadığını savunan Peskov, Ukrayna’daki çatışmaların bir iç savaş olduğunu öne sürdü.

Recent Posts

  • Makale

KÜLT ÖRGÜTLENMELER (KARANLIKLAR CEMAATİ)

Dünya üzerinde Sabetaycı nüfusun en yoğun yerleştiği kentler Selanik ve İzmir’dir.350 yıldır yönetim kadrolarının vazgeçilmez…

15 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI

İSLAM'A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI Ali Rıza Demircan Hocamızın bu sözlerini daha iyi anlayabilmek…

16 saat ago
  • Makale

MÜSLÜMANLAR İÇİN HER GÜN ANNELER GÜNÜ OLMALIDIR

    Yaratandan ötürü bütün canlılara merhameti ve tüm in­sanlara sevgiyi öğütleyen dinimiz, husûsiyle anne…

16 saat ago
  • Makale

“NECİP FAZIL’SIZ EDEBİYAT OLUR MU?”

Kadim dostum Muzaffer Doğan Beyle sohbet ederken, başlık yaptığım bu cümleyi kullanmıştı: “Necip Fazıl’sız edebiyat…

17 saat ago
  • Gündem

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.. Ayağının altını öpmemiz gereken annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyor…

17 saat ago
  • VİDEOLAR

ANNELER GÜNÜ ŞİİRİ

https://youtu.be/6yhiDDwqaxc

17 saat ago