islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Erdoğan Siçim Tarihini Söyledi

Erdoğan Siçim Tarihini Söyledi

Muhalefetin erken seçim taleplerine Cumpurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında cevapladı. İşte erdoğan’ın seçimle ilgili telaffuz ettiği tarih

Adalet ve Kalkınma Partisi grup toplantısında bir çok konuya değinen Erdoğan, son haftaların ana gündem konusu olan Döviz operasyonuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Özellikle ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ABD Ankara Büyükelçiliği ile görüştükten hemen sonra “erken seçim” çağrılarını dilinden Düşürmeyen Meral Ekşener’e AK Parti Grup toplantısında nit cevap verdi.

Erdoğan, Parti Grup Toplantısında değindiği konularla ilgili özetle şu görüşleri dile getirdi:

“Türkiye 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı. Ekonomiye yönelik tehditler savruldu. Sinsi planlar kuruldu. Gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı.”

Muhalefet’in kendisine ve partisine yönelik eleştirilerine de cevaplayan Erdoğan, şu sözleri sarfetti:

“Enflasyondan kurtulmak için ana muhalefetin sözcüsü bizden kurtulmanın gereğinden bahsediyor. Enflasyonu yüzde 7’ye düşüren kimdi? Biz düşürdük, biz. Faizi yüzde 4.5’lara düşüren kimdi? Bizdik. Sizin kitabınızda düşük enflasyon düşük faiz yok. Biz halkımızı ne faize ne enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik ve bunun mücadelesini veriyoruz. Alışacaksınız bunlara.”

Muhalefetin “erken seçim” taleplerine ise erdoğan şu kesin cevabı verdi:

ERKEN SEÇİM DİYE BİR ŞEY YOK, OLMAYACAK DA

“Ülkemizde bir kesim dışardan aldıkları destekle birlik iklimini dinamitlemenin peşinde. Çıkmış biri hastanede sus diyorlar ya onu gösteriyor. Öyle parmak sallamakla bir yere varamazsınız. Ne diyor, şu hale bak aylardır erken seçim diyor. Cumhur İttifakı’ndan Devlet Bey bu işin Haziran 2023’te olacak diyor ben de aynısını söylüyorum. Hala erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum.

“TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ KAZANACAK, KAYBEDEN SİZSİNİZ BAY KEMAL”

Buradan kifayetsiz siyasetçilere sesleniyorum, gazeteci kılıklı muhterislere sesleniyorum, darbe heveslilerine sesleniyorum, emek dökmeden para kazanma peşinde koşanlara sesleniyorum. Türkiye’nin kazanımlarını heba edemeyeceksiniz. Türkiye’yi eski kötü günlerine geri döndüremeyeceksiniz. Bu milletin alın terini sömüremeyeceksiniz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamayacaksınız. Ya millet iradesini kabullenecek ya milletle beraber kazanacaksınız ya da kaybedeceksiniz. Türk milleti kazanacak siz kaybedeceksiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.