islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Facebook/Meta Resmen İsrail’e Çalışıyor

Facebook/Meta Resmen İsrail’e Çalışıyor
2 Aralık 2021 14:02
A+
A-

Facebook, Filistinlilere resmen düşmanlık yapıyor.

Fecebook, yeni adıyla Meta, Filistinlilere karşı açıkça düşman tavırlar sergilemeye başladı. İslamdan veya siyasi bir pati olan ve aynı zamanda meşru olarak Filistin’de hükûmet ortağı olan HAMAS ile ilgli tek paylaşım dahi yapan Filistinli hesapları kapatmaya başladı.

Fecabook, bugün yaptığı açıklamada, Kasım ayında Meta tarafından Hamas’ı terör örgütü olarak gördüğünü ve bu örgütle bağlantılı olduğunu düşündüğü 140’tan fazla Facebook hesabı, 79 sayfa, 13 grup ve 21 Instagram hesabının “koordineli asılsız davranış” nedeniyle kaldırıldığını duyurdu.

İlgili hesaplar, sayfalar ve gruplar Gazze Şeridi’nde oturanlar tarafından kullanıldığını belirten Facebook yönetimi, bu anlayışla Gazze’lileri terörist olarak terörist olarak görerek nefret suçu işlemiş oldu.

Facebook, yani Meta, “sahte hesapların operasyonun merkezinde olduğu stratejik bir hedef için kamuoyundaki tartışmaları manipüle etmeye yönelik koordineli çabalar”a karşı sürekli teyakkuzda olacaklarını açıkladı. Siyonist lobinin baskılarına boyun eğen Meta’nın, bundan sonra bütün kararlarında İsrail’in çıkarlarını gözeteceği de belirtiliyor.   Böylece Meta, dünyanın neresinde olursa olsun, gerçeği söyleyen ve dile getiren hesapları çeşitli sebeplerle kapatacağı kesinleşmiş bulunuyor.

ETİKETLER: Siyonizm
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.