Gündem

HALUK BAYRAKTAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TOKAT GİBİ CEVAP

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, iktidara geldiklerinde Atatürk hava limanını, CIA’a yakın olan Amerika’daki Sierra Nevada (SNC) şirketine vereceklerini söylemesi, tepkilere neden oluyor.

Konu hakkında Habertürk canlı yayınında konuşan Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kemal Kılıçdaroğlu’na, “CHP’de milli teknolojisine iftira atanlar yükseliyor! Niye?” diyerek hayatının dersini veren cümleler ile seslendi.

Yedili masanın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz.” cümlesine tepki gösteren Haluk Bayraktar, “Ne zaman ki Türkiye terörle mücadelede başarıya ulaştı ilk tepki CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi. Tanrıkulu böyle derken, bu konu Sayın Kılıçdaroğlu’na soruluyor. Herhangi bir cevap vermiyor” diye konuştu.

Bayraktar sözlerine, “Ne zaman ki Türkiye terörle mücadelede başarıya ulaştı ilk tepki CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi. Tanrıkulu böyle derken, bu konu sayın Kılıçdaroğlu’na soruluyor. Herhangi bir cevap vermiyor” diye de devam etti.

“Amerikalı şirkete tahsis edeceğiz, onlarla yapacağız’ ne demek?”

Haluk Bayraktar Kılıçdaroğlu’na “Amerikalı şirkete tahsis edeceğiz, onlarla yapacağız ne demek?” diye üst perdeden sorarken, sözlerine ““Hedef gösterilirken, JİTEM denirken siyaset yapılmıyor, ben konuşurken mi siyaset yapıyorum?” diye sözlerine devam etti.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yerli ve milli olarak üretilen İHA, SİHA ve diğer silahlara, Amerikan şirketini ortak edeceğiz” söylemi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerikan rüyası olarak tanımlandı ve tepkilere neden oldu.

HABER YORUM

Birilerinin Sayın Kılıçdaroğlu’na bazı şeyleri hatırlatması gerekiyor.

Mesela, Aselsan’ın Türk malı olarak yerli ve milli olarak ürettiği ilk cep telefonunun nasıl dumura uğratıldığını ve yerini yabancı markaların nasıl aldığından başlanabilir.

Bir F16 ya da Amerikan menşeli silahların modernizasyonu için, geçmişte başta ABD olmak üzere İsrail’e ödediğimiz milyon dolarları da Kılıçdaroğlu ve ahvaline anlatılmalı.

Genel olarak ABD’den alınan silahların çok düşük ücretle alındığı, ama herhangi bir parçasının alınması için o silahın değerinde paralar ödendiği de anlatılsın Sayın Kılıçdaroğlu’na..

Bütün dünyanın parmak ısırarak izlediği savunma sanayimizde ki gelişmeleri, geçmişte küçümseyen İHA ve SİHA’lara maket diyen ve böylece itibar suikastına tabi tutan CHP ve zihniyeti, şimdi kalkmış bütün bu çalışmalara ABD’li bir şirketi ortak edeceğini söylüyor.

Olmaz Sayın Kılıçdaroğlu olmaz!

Her ülkenin bir mahremiyeti vardır ve bu mahremiyet başkalarıyla paylaşılmaz.

Yaptığınız silahları, belli kriterleri gözeterek satabilirsiniz  ama CIA bağlantılı bir şirketi getirip bu yatırımlara ortak etme gibi bir lüksünüz yoktur.

MİRATHABER.COM

 

Recent Posts

  • Makale

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU Ben senin sevgili kaderinin neresiyim?…

7 saat ago
  • Makale

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ! Yüksek mahkeme üyelerinden genç bir dostumuz sohbetimiz sırasında…

8 saat ago
  • Makale

KAYBETTİĞİMİZ GEÇMİŞİN FARKINDA MIYIZ?

Ülkemizde inançsız bir kesim Cumhuriyetin kuruluşundan buyana Osmanlı’ya azgın bir düşmanlık duygusuyla saldırmaktadır. Bunun neden…

9 saat ago
  • Gündem

Almanya’da Filistin Destekçisi Yasemin Acar’ın Dramı

Almanya'da Filistin Destekçisi Yasemin Acar'ın Dramı: Polisin Şiddeti ve Haksızlık Almanya'nın başkenti Berlin'de, Filistin'e destek…

1 gün ago
  • Gündem

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler Gazze Protestolarında Birleşen Kalpler ABD'deki üniversitelerde, Gazze'deki zulme…

1 gün ago
  • Gündem

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti İnsanlık İçin Birleşen Sesler Washington, ABD - George Washington…

1 gün ago