islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HALUK BAYRAKTAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TOKAT GİBİ CEVAP

HALUK BAYRAKTAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TOKAT GİBİ CEVAP
29 Nisan 2023 10:22
A+
A-

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, iktidara geldiklerinde Atatürk hava limanını, CIA’a yakın olan Amerika’daki Sierra Nevada (SNC) şirketine vereceklerini söylemesi, tepkilere neden oluyor.

Konu hakkında Habertürk canlı yayınında konuşan Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kemal Kılıçdaroğlu’na, “CHP’de milli teknolojisine iftira atanlar yükseliyor! Niye?” diyerek hayatının dersini veren cümleler ile seslendi.

Yedili masanın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz.” cümlesine tepki gösteren Haluk Bayraktar, “Ne zaman ki Türkiye terörle mücadelede başarıya ulaştı ilk tepki CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi. Tanrıkulu böyle derken, bu konu Sayın Kılıçdaroğlu’na soruluyor. Herhangi bir cevap vermiyor” diye konuştu.

Bayraktar sözlerine, “Ne zaman ki Türkiye terörle mücadelede başarıya ulaştı ilk tepki CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi. Tanrıkulu böyle derken, bu konu sayın Kılıçdaroğlu’na soruluyor. Herhangi bir cevap vermiyor” diye de devam etti.

“Amerikalı şirkete tahsis edeceğiz, onlarla yapacağız’ ne demek?”

Haluk Bayraktar Kılıçdaroğlu’na “Amerikalı şirkete tahsis edeceğiz, onlarla yapacağız ne demek?” diye üst perdeden sorarken, sözlerine ““Hedef gösterilirken, JİTEM denirken siyaset yapılmıyor, ben konuşurken mi siyaset yapıyorum?” diye sözlerine devam etti.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yerli ve milli olarak üretilen İHA, SİHA ve diğer silahlara, Amerikan şirketini ortak edeceğiz” söylemi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerikan rüyası olarak tanımlandı ve tepkilere neden oldu.

HABER YORUM

Birilerinin Sayın Kılıçdaroğlu’na bazı şeyleri hatırlatması gerekiyor.

Mesela, Aselsan’ın Türk malı olarak yerli ve milli olarak ürettiği ilk cep telefonunun nasıl dumura uğratıldığını ve yerini yabancı markaların nasıl aldığından başlanabilir.

Bir F16 ya da Amerikan menşeli silahların modernizasyonu için, geçmişte başta ABD olmak üzere İsrail’e ödediğimiz milyon dolarları da Kılıçdaroğlu ve ahvaline anlatılmalı.

Genel olarak ABD’den alınan silahların çok düşük ücretle alındığı, ama herhangi bir parçasının alınması için o silahın değerinde paralar ödendiği de anlatılsın Sayın Kılıçdaroğlu’na..

Bütün dünyanın parmak ısırarak izlediği savunma sanayimizde ki gelişmeleri, geçmişte küçümseyen İHA ve SİHA’lara maket diyen ve böylece itibar suikastına tabi tutan CHP ve zihniyeti, şimdi kalkmış bütün bu çalışmalara ABD’li bir şirketi ortak edeceğini söylüyor.

Olmaz Sayın Kılıçdaroğlu olmaz!

Her ülkenin bir mahremiyeti vardır ve bu mahremiyet başkalarıyla paylaşılmaz.

Yaptığınız silahları, belli kriterleri gözeterek satabilirsiniz  ama CIA bağlantılı bir şirketi getirip bu yatırımlara ortak etme gibi bir lüksünüz yoktur.

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.