Gündem

İBB ULAŞIMDA DA SINIFTA KALDI

Sıcaklıkların 35 dereceye çıktığı İstanbul’da, İBB’ye bağlı otobüs, metrobüs ve tramvaylarda klimaların çalışmaması vatandaşları hayatından bezdirdi. Toplu taşımada kavrulan vatandaşlar büyük sıkıntı çekerken, bazı vatandaşların sıcaktan bunaldığı için vasıtalardan inerek yürümesi  ise dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul’da  vatandaşlar için toplu taşıma işkence haline geldi. Sık arızalanan metrolar, bozulan yürüyen merdivenler, eski, kliması çalışmayan otobüsler, vatandaşlar arasında “Ekrem İmamoğlu mevcut olan sistemi bile yönetemedi” yorumlarına sebep oluyor.

Bütün bu tepkilere doğrudan muhatap olan sürücüler ve diğer görevliler de halkın tepkisinin haklı olduğunu dile getiriyorlar.

HABER YORUM

Bu haberimizi yaparken amacımız emin olun siyasi falan değil. Netice itibariyle İmamoğlu, İstanbullunun oyu ile seçildi ve göreve geldi.

Ancak İstanbul’da her gün toplu taşıma kullanan bizlerde bu durumlardan şikayetçiyiz. Nasıl ki Ak Partinin Faiz ekonomisinden şikayet edip eleştiriyorsak, İmamoğlunu’nu da gördüğümüz ve yaşadığımız eksiklikler yüzünden eleştiri hakkına sahibiz.

İstanbul, nimet nimet!” “İstanbul’un kaybedecek bir dakikası bile yok.” Diyerek iş başına gelen, göreve ilk geldiğinde “Temel atmama töreniyle” tarihe geçen Sayın İmamoğlu’na Haliç’in durumunu da hatırlatmak istiyoruz.

MİRATHABER.COM

İSTANBUL    İBB     EKREM İMAMOĞLU      METROBÜS   TRAMVAY   METRO

 

Recent Posts

  • Gündem

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor Kasımpaşa Mevlevihanesi: Osmanlı'nın İrfan Yuvâsı, Yeniden İnsan ve İrfan Vakfı ile…

18 dakika ago
  • Gündem

SEKÜLER EĞİTM ŞİDDETİ VE SÖMÜRÜYÜ ENGELLEYEMEZ

Okullarımızda öğrenciler ve veliler tarafından öğretmenlere, bazı öğretmenler tarafından da öğrencilere yönelik şiddet giderek tırmanıyor.…

2 saat ago
  • Gündem

Avustralya, Filistin’i Tanımayı Düşünüyor

Avustralya, Filistin'i Tanımayı Düşünüyor: Barış Sürecinin Bir Parçası Olarak Adımlar Atılabilir Avustralya'nın Potansiyel Tanıma Kararı…

2 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU?

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU? Ali Rıza Demircan hocanın…

3 saat ago
  • Gündem

“Vallahi Kaybettin Netenyahu”

Vallahi Kaybettin Netenyahu... Zafer İslam'ın ve Müslümanların! İslam'ın İfadesi: Göç Eden Filistinli Adamın Mesajı Kalpleri…

4 saat ago
  • Makale

“ALLAH KULUNA KÂFİ DEĞİL Mİ?

“Allah kuluna kâfi değil mi?” Zümer Suresi – 36. Ayet Vecihi Hürkuşlar, Selahattin Reşit Alanlar,…

5 saat ago