islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

İBB ULAŞIMDA DA SINIFTA KALDI

İBB ULAŞIMDA DA SINIFTA KALDI
17 Temmuz 2023 13:00
A+
A-

Sıcaklıkların 35 dereceye çıktığı İstanbul’da, İBB’ye bağlı otobüs, metrobüs ve tramvaylarda klimaların çalışmaması vatandaşları hayatından bezdirdi. Toplu taşımada kavrulan vatandaşlar büyük sıkıntı çekerken, bazı vatandaşların sıcaktan bunaldığı için vasıtalardan inerek yürümesi  ise dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul’da  vatandaşlar için toplu taşıma işkence haline geldi. Sık arızalanan metrolar, bozulan yürüyen merdivenler, eski, kliması çalışmayan otobüsler, vatandaşlar arasında “Ekrem İmamoğlu mevcut olan sistemi bile yönetemedi” yorumlarına sebep oluyor.

Bütün bu tepkilere doğrudan muhatap olan sürücüler ve diğer görevliler de halkın tepkisinin haklı olduğunu dile getiriyorlar.

HABER YORUM

Bu haberimizi yaparken amacımız emin olun siyasi falan değil. Netice itibariyle İmamoğlu, İstanbullunun oyu ile seçildi ve göreve geldi.

Ancak İstanbul’da her gün toplu taşıma kullanan bizlerde bu durumlardan şikayetçiyiz. Nasıl ki Ak Partinin Faiz ekonomisinden şikayet edip eleştiriyorsak, İmamoğlunu’nu da gördüğümüz ve yaşadığımız eksiklikler yüzünden eleştiri hakkına sahibiz.

İstanbul, nimet nimet!” “İstanbul’un kaybedecek bir dakikası bile yok.” Diyerek iş başına gelen, göreve ilk geldiğinde “Temel atmama töreniyle” tarihe geçen Sayın İmamoğlu’na Haliç’in durumunu da hatırlatmak istiyoruz.

MİRATHABER.COM

İSTANBUL    İBB     EKREM İMAMOĞLU      METROBÜS   TRAMVAY   METRO

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.