islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5633
EURO
34,9059
ALTIN
2.427,50
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

İçişleri Bakanı Soylu’dan Sığınmacı Açıklaması! 

İçişleri Bakanı Soylu’dan Sığınmacı Açıklaması! 
20 Nisan 2022 09:35
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sığınmacılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Soylu açıklamasında: “Bugüne kadar 500 bin gönüllü geri dönüş söz konusu. Bugün bu mesele provoke edilmeye çalışılmaktadır. Provokasyon demek en doğru tabirdir.” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda sosyal medya platformlarında gündem olan sığınmacılara ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi.

Soylu’nun konuşmasından satır başları:
“Bugüne kadar 500 bin gönüllü geri dönüş söz konusu. Bugün bu mesele provoke edilmeye çalışılmaktadır. Provokasyon demek en doğru tabirdir.”

SIĞINMACILAR ELBET ÜLKELERİNE DÖNECEKLER 
Kılıçdaroğlu’nun sığınmacılar konusunda tahrik için olduğu apaçık ortada. Türkiye düşmanları ile hareket ediyor. Sığınmacılar elbet ülkelerine dönecekler, bunun için bir çalışma yapılıyor. Bugün bu mesele provoke edilmeye çalışılmaktadır. Provokasyon demek en doğru tabirdir. Türkiye kaçak göçmenle mücadele ediyor. Türkiye’de 1 milyonu aşkın kaçak göçmen yakalanmıştır.

SURİYELİLERİN BAYRAM ZİYARETİ
Bayram gidişine müsaade etmeme konusunda kısıtımız var. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hrant Dink iddiasına da yanıt veren Bakan Soylu: “Kılıçdaroğlu Hrant Dink dosyasını açarak FETÖ’yü aklamaya çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.