islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

İDDEF GAZZE’YE YARDIM MALZEMESİ SEVKİYATINI SÜRDÜRÜYOR

İDDEF GAZZE’YE YARDIM MALZEMESİ SEVKİYATINI SÜRDÜRÜYOR
23 Kasım 2023 15:43
A+
A-

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), İsrail’in saldırıları altındaki Gazze‘de yaraları sarmak için çalışırken, Mısır’daki deposundan kumanya, ilaç ve tıbbi malzeme gibi acil yaşam ürünlerini Refah Sınır Kapısı’na sevk etmeyi sürdürüyor.

İDDEF’ten yapılan açıklamaya göre federasyon, 7 Ekim’den bu yana İsrail’in aralıksız devam ettirdiği saldırılardan etkilenen Gazze’deki Filistinlilere hayırseverlerin desteğiyle yardım elini uzatıyor.

Bölgedeki okullara ve hastanelere sığınan halka her gün 9 bin kişilik sıcak yemek ve 50 bin ekmek dağıtan İDDEF, sağlık hizmeti de veriyor. İDDEF‘in Gazze’deki su arıtma tesisi aktif olarak en önemli hayati ihtiyacı sağlamaya devam ediyor.

Gazze’deki sivillere kumanya, hastanelere ise ilaç ve tıbbi malzeme desteği ulaştırmak için Mısır’a Acil Yardım Üssü kuran federasyon, şu ana kadar Refah Sınır Kapısı’na 10 tır yardım gönderdi. Yardımlar, kapının açılmasıyla Gazze’ye ulaştırılıyor.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.