islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

III. Charles, Great Reset’in Tanrısı(mı) Olmak İstiyor?

III. Charles, Great Reset’in Tanrısı(mı) Olmak İstiyor?
28 Aralık 2023 12:59
A+
A-

Büyük Sıfırlamanın ve WEF’in Kralı III. Charles farklı dinleri birbirine katıştırırken neyi hedefliyor olabilir?

Hristiyan aleminin Noel gününde, III.Charles “iklim değişikliği” söyleminde bulundu.

Tanrı’nın takdiriyle bollukla kutsanmış durumdayız ve bunu akıllıca kullanmak bizim görevimizdir. Başkalarına hizmet etmek, nihayetinde ilahi olanın bir tezahürü olan tüm yaratılışı onurlandırmanın sadece bir yoludur. Ayrıca bu inanç tüm dinler tarafından paylaşılmaktadır” dedi. Ardından iklim değişikliği propagandasına yatay bir geçiş yaparak şunları söyledi. “Bu yaratılışı önemsemek, tüm inançlardan ve hiçbir inançtan olmayan insanlara ait bir sorumluluktur. Gelecek nesillerin iyiliği için Dünya’ya özen gösteriyoruz. Hayatım boyunca, hepimizin ortak evi olan Dünya’yı ve doğal dünyamızı koruma ihtiyacına ilişkin farkındalığın arttığına tanık olmaktan memnuniyet duydum” dedi.

  • Farklı dinler için bir hedefi mi var?
  • Kurtarıcımız doğdu” derken bu unvanı ele mi geçirmeye mi çalışıyor?
  • Great Reset (Büyük Sıfırlama) için bir inanç sistemi mi yaratmak istiyor?
  • Büyük Sıfırlama sonrası yeni tanrı mı olmak istiyor?

Büyük Sıfırlama (Great Reset) mimarı olan WEF’in Kralı olarak da bilinen Kral III. Charles, Kraliyet Ailesi’nin yıllık Noel mesajının önemli bir bölümünü açık bir şekilde sözde “iklim değişikliği” yalanının anlatımına ayırdı. Charles, çeşitli sloganlarla birlikteliği vurgulayarak başkaları için merhamet mesajıyla başladı. Ancak daha sonra hızla vites değiştirerek WEF’in ebedi CEO’su Klaus Schwab’a benzer bir duruş sergiledi ve Küresel Şeytanların bireysel çıkarlarını aşan bir amaç ortaya koydu sanki.

Charles, “Gelecek nesillerin iyiliği için Dünya’ya özen göstermeliyiz” diyen III. Charles yakın bir zamanda şunları yapmıştı.

2023’ün Aralık ayının başında 2023 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP 28) özel uçağıyla gitti.

Eylül 2022’den bu yana kral olarak görev yapan Charles, “Dünya’yı ve doğal dünyamızı korumanın önemi konusunda artan bir farkındalığa tanık olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

İklim değişikliğiyle ilgili konuşması sırasında Charles’ın Afrika’da faaliyetlerde bulunduğu video görüntülerinde yer aldı. Ancak, kendisini bir kurtarıcı figürü olarak sunmasına rağmen, gelişmekte olan dünyada nüfus azaltma önlemlerini savunduğu için eleştirildi.

Charles uzun yıllar boyunca WEF’in ajandasında bulunan iklim değişikliğinin ele alınması ve nüfus azaltma çabalarının desteklenmesi için güçlü bir savunucusu olmuştur.

2021 BM iklim değişikliği zirvesinde, fosil enerji kaynaklarını baltalamak için agresif eylemler çağrısında bulunmuştu.

Kral III.Charles’in geçmişi orta da iken dolayısı ile üzerindeki şüphelerde devam etmektedir.

Şunu da kesinlikle unutmuyoruz!!
Yerde ve gökte hiçbir şey gizli değildir. İnsanlar ise uyanık olduğu müddetçe şeytanın planı zayıftır.
Çünkü Allah’ın(c.c) vaadi vardr…

Sadi ÖZGÜL

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.