islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3984
EURO
35,0370
ALTIN
2.322,52
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İngiltere’de Ölümcül Bıçak Saldırgan Libyalı

İngiltere’de Ölümcül Bıçak Saldırgan Libyalı

Mirat Haber Ajansı

25 yaşındaki bir Libyalı sığınmacı, İngiltere Reading kentindeki üç adamı bıçaklamakla suçlandıktan sonra ilk kez Pazartesi günü mahkemeye çıktı. Pazartesi günü Hayri Sadullah, Londra’nın Westminster Sulh Ceza Mahkemesi önünde adını, doğum tarihini ve adresini, İngiltere’nin Coventry kentindeki bir mahkeme salonundan video bağlantısıyla doğrulamak için konuştu. Herhangi bir savunma yapılmadı ve Çarşamba günü yapılacak bir başka duruşmaya kadar gözaltında tutuldu. Sadullah, Londra’nın 64km batısındaki 20 Haziran’daki Reading saldırısında üç cinayet ve üç cinayet teşebbüsü suçlamasıyla karşı karşıya.

James Furlong, 36, David Wails, 49 ve 39 yaşındaki Joseph Ritchie-Bennett, bıçaklanırken Reading’in Forbury Gardens parkındaydı. Her biri tek bir bıçak yarasıyla öldü. Diğer üç kişi de yaralandı. Polis, bıçaklamaları zanlının Libyalı olmasından dolayı “terörist saldırı” ilan etti. Savcı Jan Newbold, Sadullah’ın kurbanlarını “uyarı veya provokasyon olmadan” tekbir ederek sözlerle “bıçakladığını” iddia etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.