İslam Dünyasına Homoseksüel Tuzaklar: Endonezya

Mirat Haber Ajansı

Dünyanın en kalabalık Müslüman ülkesi olan 7. büyük ekonomi olan Endonezya’da küresel homoseksüelliği normalleştirme çalışmaları özellikle dış finansmanlı sivil toplum kuruluşlarının temel gelirlerinden birini oluştururken, ülkedeki homoseksüellik lobisi Endonezya devletinin ve halkının bu sapık yaşam tarzına girmiş insanlara şefkatle yaklaşıp onların yeniden normal hayata dönmelerini sağlayacak girişimlerini de dünya çapındaki lobilerden destek alarak engellemeye çalışıyorlar. Bu bağlamda yapılan bir kampanya dünya medyasında Endonezya’da homoseksüellerin cin çıkarma yoluyla normalleştirileceği asılsız haberini yaygınlaştırmakta, böylelikle ülkenin kendi içine sızan bu sosyal ve siyasi tahribat tehlikesini bertaraf etmesinin önüne geçilmekte.

Endonezyalı siyasetçiler Homoseksüellik tehlikesine karşı toplumun baskısı sonucunda Aileyi Sağlamlaştırma yasası çıkarıyorlar. Yasa taslağına göre Homoseksüellik çengeline takılmış insanlar Rehabilitasyona gönderilecek ve burada psikolojik tedavi görecekler. Homoseksüel lobi bu cinsel sapıklığın doğuştan geldiğini iddia ederlerken dünyada pek çok örnek, cinsel sapıklığın sonradan elde edilen bir özellik olduğunu insanların normal yaşama rehabilitasyon sonucu geri dönmesinin mümkün olduğunu gösteriyor. Yasada cin çıkarmak diye bir madde olmamasına ve rehabilitasyonun kamu desteği verilen tıbbi yöntemlerle yapılması öngörülmesine rağmen, uluslararası homoseksüellik örgütleri dünya medyasını bu konuda baskı yapmaya çağırıyorlar.

Müslüman uzmanlar homoseksüelliğin özellikle yetimhanelerde ve ıslahanelerde ya da bozuk aile düzenlerinde çocuk yaşta tecavüzle, öğrencilik yıllarında uyuşturucu ve içki tüketilen partilerde ırza geçmeyle ya da medya yoluyla özendirmeyle yaygınlaştırıldığını öne sürüyorlar. Endonezya’da Aceh eyaleti dışında Homoseksüellik yasak değil.

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

4 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

4 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

5 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

1 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago