islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
47,1637
EURO
54,0029
ALTIN
6.086,60
BIST
13.981,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C

İslam Düşmanı BAE, İkinci İsrail

İslam Düşmanı BAE, İkinci İsrail

Yönetici aialenin ateist olduğu ve İslam dinine karşı savaşta Siyonist İsrail ile tam bir ortaklık ve işbirliği içerisinde olan ve II. İsrail olarak nitelendirilen BAE’nin pilotundan mide bulandıran bir açıklama geldi. Aşağılık kompleksi yaşadığı öğrenilen BAE’li pilotun 2019 yılında uzaya giderken yanında Siyonist terör devleti İsrail’in bayrağını götürdüğünü açıkladı.

BAE adlı islam karşıtı ve Siyonizm işbirlikçisi emirlik adına Uzaya giden ilk pilot ünvanını alan Hazza el-Mansuri, yanında götürdüğü katil devlete ait bayrağı Expo Dubai 2020 fuarına götürerek buradaki İsrail ekibine verdiğini de sözlerine ekledi.

Ateist ve İslam karşıtı olan ve II. İsrail olarak nitelendirilen BAE’li pilot El-Mansuri, “Burada olmaktan ve İsrail bayrağını buradaki insanlara ve İsrail halkına sunmaktan mutluyum. Bayrağı iki yıl önce bir Emirlik astronotu olarak ilk görevimde yanımda götürdüm ve bu benim tüm İsraillilere hediyem” dedi.

İsrail’in Expo 2020 organizatörü Josh Bandit, “Bu İsrail bayrağı değerli ve dokunaklı bir hediye. Astronot kıyafetiyle gelip Expo’da bizi ziyaret etmesi İsraillileri ne kadar önemsediğini gösteriyor” diyerek aşağılık kompklesinde boğulan Arap pilotun sözlerini doğruladı.

El-Mansuri ayrıca COVID-19 kısıtlamalarına uygun olarak İsrail’i önümüzdeki ay ziyaret etme niyetini belirtti. Astronotun planlanan ziyareti sırasında Mitzpe Ramon’daki Ilan Ramon Müzesi ve Anıtı’nı ziyaret etmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.