islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

İSLAM DÜŞMANLIĞI KKTC’DE DE HORTLADI

İSLAM DÜŞMANLIĞI KKTC’DE DE HORTLADI
19 Eylül 2023 10:27
A+
A-

KKTC’de kendini Aydın(!) zanneden bir grup öğretmen, Müslümanların  değerlerini hedef alarak İslam’a saldırdı.

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı önünde açıklama yapan öğretmenler, İslam’a ve Müslümanlara olan kin ve nefretlerini kustular.

Kıbrıs Türklerinin İslamiyet’ten vazgeçtiğini, Türkiye ile ilişki kuran siyasetçilerin ise “işbirlikçi ve “Uşak” olduğunu söyleyen öğretmenler, bu açıklamalarıyla Kıbrıs’ın tarihinden ve geçmişten bihaber olduklarını da ortaya koymuş oldular.

Bu haber, ajanslara yansıdıktan sonra kamuoyunda şu soru sorulmaya başlandı. “Bir ders kitabında başörtülü doktor çiziminden rahatsız oldukları için yaygara koparan bu ‘öğretemeyenlere’ hesap sorulacak mı?”

HABER YORUM

Biz yıllarca Yavru Vatan dedik Kıbrıs’a… Öyle kendini bilmez birkaç “öğretemeyenin” İslam’a ve Müslümanlara saldırmasıyla, Kıbrıs’ta metfun bulunan Peygamberimiz (sav)’in Süt teyzesi  Ümmü Haram’ı unutacak ve  Kıbrıs’a yavru vatan demekten de vazgeçecek değiliz.

“Öğretemeyenleri” görüp, kıymetli öğretmenlerimizi unutacak da değiliz.

Ama İslam’a ve Müslümanlara düşmanlık besleyenleri de sineye çekemeyiz. Çünkü bu öğretemeyenlerin kin ve düşmanlığı fiiliyata dökülmüş bu açıklamayla… Yani açıktan meydan okuma var İslam’a ve Müslümanlara…

Bir doktorun ya da hemşire resminin hatta çiziminin, başörtülü olmasına bu kadar kudurulduysa eğer, orada kesinlikle başka bir karın ağrısı var demektir.

28 Şubat zihniyetini taşıyan bu öğretemeyenlere tavsiyemiz, şu anda yaptıkları gibi kuru gürültüye değil de İslam’ı okuyup araştırıp ondan sonra eleştirme cihetine girsinler.

“Şüphesiz Allah katında din İslâm’dır. Kitap verilmiş olanlar, kendilerine ilim geldikten sonra sırf, aralarındaki ihtiras ve aşırılık yüzünden ayrılığa düştüler. Kim Allah’ın âyetlerini inkâr ederse, bilsin ki Allah hesabı çok çabuk görendir.” (Ali İmran 19)

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: KIBRIS, KKTC, Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.