islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3775
EURO
34,7710
ALTIN
2.440,67
BIST
9.996,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

İSLAM HUKUKÇUSU PROF.DR. FARUK BEŞER HAKKA YÜRÜDÜ

İSLAM HUKUKÇUSU PROF.DR. FARUK BEŞER HAKKA YÜRÜDÜ
14 Ocak 2024 14:43
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İslâm Hukuku Anabilim Dalı  Başkanı Prof. Dr. Faruk Beşer vefat etti.

İlmiyle ve ilminin verdiği ferasetle yüreğinin güzelliği her platforma yansıyan Faruk Beşer, hakkın rahmetine kavuştu.

Bir süre önce beynine pıhtı atması sebebiyle tedavi altında olan Faruk Beşer hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, talebelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Faruk Beşer hocamızın cenazesi, bugün (14/01/2024) Maşukiye Değirmenbaşı Camii’nden (Kartepe/Kocaeli) kaldırılacağı bildirildi.

HABER YORUM

Biz Müslümanlara göre “Alim’in ölümü, alemin ölümü gibidir”

Mirat Haber olarak yakından tanıdığımız ve iletişimde olduğumuz Faruk Beşer hocamız, “Her nefis ölümü tadacaktır” ilahi emrine muhatap oldu.

Kendisiyle en son görüşmemizde sağlık problemlerinin olduğunu söyleyen hocamız, Ali Rıza Demircan hocamız ile gönül bağının olduğunu, en kısa zamanda Mirat Haber sitemizde yayınlanmak üzere yazılarını göndereceğini “İnşallah” diyerek beyan etmişti.

Bir insanın kıymeti, İslam ve Müslümanlar adına yaptıklarıyla değerlendirilir. Faruk Beşer hocamız da okuttuğu talebeleriyle, yazdığı kitaplar ve makalelerle, sadaka-i cariye kapısını açık bıraktı.

Allah ondan razı olsun!

MİRATHABER.COM- YOUTUBE

 İlahiyatçı Prof. Dr. Faruk Beşer Hakk’a yürüdü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.