İsrail İle Mısır, Gazze Konusunda Anlaştı

Siyonist işgalci İsrail, Mısır ile Gazze’nin Refah Sınır Kapısı konusunda anlaştıklarını belirtti. Yapılan Anlaşma gereği, Mısır askerleri, Refah sınır kapısında İsrail askerlerine fedailik edecek.

Tel Aviv’in yaptığı açıklamaya göre İsrail ordusu, İsrail ordusu Mısırın kuzeydoğusundaki Refah bölgesinde Mısırın askeri varlığını güçlendirmesi için anlaşma yaptıklarını bildirdi.

Varılan anlaşma ile ilgili yazılı bilgi veren Siyonist İsrail ordusu, İsrail ve Mısır ordularına bağlı olan Ortak Askeri Komitenin dün ikili konuların konuşulduğu bir toplantı yaptıklarını açıkladı.

Refah bölgesi ile ilgili açıklamada şu ifadelerde yer aldı: “Toplantıda, Mısır güvenlik güçlerinin bu bölgedeki varlığının güçlendirilmesine ilişkin Refah bölgesinde güvenlik güçlerinin mevcudiyetini düzenleyen anlaşmada bir değişiklik yapıldı.”

Açıklamada şu noktalara da dikkat çekildi:

Açıklamada bu değişikliğin İsrail hükümeti tarafından da onaylandığına da vurgu yapılarak, Mısır ordusunun Refah’taki askeri varlığının arttırılması konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Recent Posts

  • Gündem

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, günümüzde tasvip etmediğimiz şekilde siyasal bir kimliğe bürünerek eylemlere…

12 saat ago
  • Gündem

Devlet Bahçeli’den İmamoğlu’na Sert Hamas Cevabı

Devlet Bahçeli'nin Sert Tepkisi: "Hamas'a Terör Örgütü Demek, Siyonizm'in Değirmenine Su Taşımaktır!" Devlet Bahçeli'nin CNN…

13 saat ago
  • Gündem

İslam’ın Emretmiş Olduğu Cihad Şekilleri

İslam’ın emretmiş olduğu Cihad  şekillerini dört ana noktada toplamak mümkündür... 1-Cihadı Ekber: Hiç şüphesiz insan,…

14 saat ago
  • Gündem

Simit Fiyatlarına Bakanlık Denetimi: Onay Zorunluluğu Geldi

Ticaret Bakanlığı, simit fiyat tarifelerine ilişkin önemli bir değişiklik yaptı. Ekmek fiyatlarındaki düzenlemeler benzeri, simit…

15 saat ago
  • Makale

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAKANLARIMIZ VE ALİ ERBAŞ İÇİN YABANCI LÜKS ARABA AYIPTIR VE GÜNAHTIR

Tevazu Bilinci Olmayanların İtibarı da Olmaz AHMET HAKAN -ALİ ERBAŞ Bizim müftü çocuğu olup İmam…

16 saat ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR I

“İsraf etmeyin” emrinin akabinde Allah'ın israf edicileri sevmediğine vurgu yapılması israfın önemli haramlardan biri olmasına…

16 saat ago