islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İSRAİLLİ PİÇLERİN YAPAMAYACAĞI PİSLİK YOKTUR

İSRAİLLİ PİÇLERİN YAPAMAYACAĞI PİSLİK YOKTUR
25 Aralık 2023 12:00
A+
A-

İSRAİLLİ PİÇLERİN YAPAMAYACAĞI PİSLİK YOKTUR

Yer yüzünden de işlenebilecek bütün iğrençlikleri, zulümleri, işkenceleri cinayetleri, katliamları  alt alta koyun.

İnsanî duygular taşıyanları bir tarafa bütün bunların İsrail’in kâfir ve zalim Yahudileri tarafından işlendiğini görebilirsiniz.

İç dünyaları maymunlara ve domuzlara dönüşmüş bu piç sürülerinin elbette yapamayacağı düşmanlık yoktur.

Ayrıca bunlar kötülükte cin şeytanlarını aşmış insan görünümlü şeytanlardır. Bunun içindir ki insanlık tarihi boyunca bunlardan daha fazla nefret dilmiş aşağılık bir topluluk yoktur.

Şu insanlık değerlerini karanlığa boğmuş kine bakar mısınız?

Haber Özeti:

Katliama uğratılan Gazzeliler bombardıman arasında ölülerini Gazze’de bir hastane çevresine defnettiler. İsrailli caniler Filistinlilerin mezarlarını buldozerle kazıp ortaya çıkardılar ve çıkardıkları cesetlerin üzerinden ezip geçtiler.

CNN VE YAHUDİLER

Amerikan CNN televizyonunun Yahudiler lehine yayın yaptıkları bilinen bir durumdur. Bununla beraber onlar bile içlerine sindiremedikleri alçaklığı haberleştirmek gereğini duydular.

Haberlerine göre İsrailli askerler, Gazze’deki Kamal Adwan Hastanesi’ne yaptıkları baskında ölü Filistinlilerin cenazelerine saldırıda bulundu. Askerlerin hastaneden ayrılırken, sağlık tesisinin çevresine defnedilen Filistinlilerin mezarlarını kepçelerle yeniden açtılar ardından da buldozerlerle cesetlerin üzerinden ezip geçtiler.

CNN, ulaştığı video kayıtları ve uydu görüntüleriyle yaşananların doğruluğunu kanıtladığını da bildirdi.

İSRAİL VARLIĞINI NASIL KORUYABİLECEK

İsrail yaptığı bu zulümlerden sonra yetişen ve yetişecek olan Hamasların önünde  varlığını nasıl koruyabileceğini hiç düşündü mü?

Korumak için bir Amerika ve İngiltere yetmez. Kaldı ki sonuçta onların da İsrail’i satması yakındır.

İSLAMİ KURALLAR

İslam insanın dirisine de ölüsüne değer verir. İşkenceyi ve  işkenceyle öldürmeyi haram kılar. Ayrıca ölülerin herhangi bir organını kesmeyi /tahrip etmeyi yasaklar. Yaratıldığı toprağa gömülmesini emreder. Ölünün kabrinin çiğnenmesine bile yasak getirir.

Ölüme saygıyı emrettiği için inancına bakılmaksızın ölüye saygıyı da öğütler.

 

MİRATHABER.COM – YOUTUBE