islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İSRAİLLİ SUBAY: “SAVAŞ TÜM SİVİLLERLEDİR”

İSRAİLLİ SUBAY: “SAVAŞ TÜM SİVİLLERLEDİR”
17 Ekim 2023 11:55
A+
A-

Hamas’ın İsrail’e başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonundan sonra Siyonistler, Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Neyle karşılaşacağını bilemeyen ve korkan, bu sebeple de Kara harekatını bir türlü başlatamayan İsrail, her geçen gün sivil katliamlarını sürdürüyor.

İsrail ordusunda görevli bir subayın bağlandığı CNN canlı yayınında ”Savaş sadece Hamas’la değil, tüm sivillerle” ifadesini kullanması, Siyonist İsrail’in gerçek yüzünü bir kez daha deşifre etti.

Bir tarafta İsrailli sivil esirleri tedavi eden Hamas, diğer tarafta ise Filistinli sivilleri katleden ve daha katledeceğini söyleyen İsrail.

İsrailli subay ayrıca CNN ekranlarında, “Tüm Filistinli siviller bizi insan olarak görmüyor. Bizi öldürmek istiyorlar” ifadelerini de kullandı.

HABER YORUM

“Şecaat arz ederken sirkatin söyler” misali bu İsrailli subay, mazlum Filistin halkına seksen yıldır yaptıkları zulmü tek cümleyle özetlemiş.

Sen geleceksin Filistinlilerin toprağını işgal edeceksin, ardından  orada Siyonist devlet kuracaksın, seksen yıl orada sivilleri katledeceksin, mabetlerde insanları öldüreceksin, Talmut’a yeminler edip kendi ırkınız haricinde ki bütün insanları hayvan olarak göreceksin,  sonra da kalkıp Tüm Filistinli siviller bizi insan olarak görmüyor, Bizi öldürmek istiyorlar” diyeceksin!

Pardon!

İnsan ve insanlıktan mı bahsettiniz? Şu yeryüzünde, Siyonist düşünceye sahip olan siz Yahudiler, İnsanlıktan nasibinizi alamamış tek güruhsunuz ve insanlıktan bahsedecek son insan bile değilsiniz.

Mirat haber olarak biz yine tekrar edelim ki, ne Filistin tarafında ne de İsrail tarafında sivil can kaybı olmasın. Ancak görünen o ki, Filistinliler bu konuya inançları gereği azami hassasiyet gösterirken, İsrailliler Gazze’nin üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor.

MİRATHABER.COM

 

 

 

ETİKETLER: Manşet