İSRAİLLİ SUBAY: “SAVAŞ TÜM SİVİLLERLEDİR”

Hamas’ın İsrail’e başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonundan sonra Siyonistler, Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Neyle karşılaşacağını bilemeyen ve korkan, bu sebeple de Kara harekatını bir türlü başlatamayan İsrail, her geçen gün sivil katliamlarını sürdürüyor.

İsrail ordusunda görevli bir subayın bağlandığı CNN canlı yayınında ”Savaş sadece Hamas’la değil, tüm sivillerle” ifadesini kullanması, Siyonist İsrail’in gerçek yüzünü bir kez daha deşifre etti.

Bir tarafta İsrailli sivil esirleri tedavi eden Hamas, diğer tarafta ise Filistinli sivilleri katleden ve daha katledeceğini söyleyen İsrail.

İsrailli subay ayrıca CNN ekranlarında, “Tüm Filistinli siviller bizi insan olarak görmüyor. Bizi öldürmek istiyorlar” ifadelerini de kullandı.

HABER YORUM

“Şecaat arz ederken sirkatin söyler” misali bu İsrailli subay, mazlum Filistin halkına seksen yıldır yaptıkları zulmü tek cümleyle özetlemiş.

Sen geleceksin Filistinlilerin toprağını işgal edeceksin, ardından  orada Siyonist devlet kuracaksın, seksen yıl orada sivilleri katledeceksin, mabetlerde insanları öldüreceksin, Talmut’a yeminler edip kendi ırkınız haricinde ki bütün insanları hayvan olarak göreceksin,  sonra da kalkıp Tüm Filistinli siviller bizi insan olarak görmüyor, Bizi öldürmek istiyorlar” diyeceksin!

Pardon!

İnsan ve insanlıktan mı bahsettiniz? Şu yeryüzünde, Siyonist düşünceye sahip olan siz Yahudiler, İnsanlıktan nasibinizi alamamış tek güruhsunuz ve insanlıktan bahsedecek son insan bile değilsiniz.

Mirat haber olarak biz yine tekrar edelim ki, ne Filistin tarafında ne de İsrail tarafında sivil can kaybı olmasın. Ancak görünen o ki, Filistinliler bu konuya inançları gereği azami hassasiyet gösterirken, İsrailliler Gazze’nin üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor.

MİRATHABER.COM

 

 

 

View Comments

Recent Posts

  • VİDEOLAR

DUA ZAMANI “Günahları Senden Başka Kimse Bağışlayamaz”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

56 dakika ago
  • Gündem

Gazze İçin Kampüsler Ayakta: Öğrencilerden Küresel İntifada Direnişi

Gazze İçin Kampüsler Ayakta: Öğrencilerden Küresel İntifada Direnişi ABD ve Avrupa'da Yükselen Soykırım Karşıtı Eylemler:…

1 saat ago
  • Gündem

Jeo Biden’dan Uyarı: “İsrail Refah’a Girerse, Silah Yardımı Kesilecek!”

Jeo Biden İsraili Uyardı: "Refaha Girilirse Silah Yardımı Durur!" ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Refah'a…

2 saat ago
  • Makale

BİRLİKTE YAŞAMANIN NEBEVİ ÖRNEĞİ: MEDİNE SÖZLEŞMESİ

Sosyal bir varlık olan insan, fıtratı gereği bir arada yaşamaya ihtiyaç duyar. Bütün inançlar, sistemler,…

2 saat ago
  • Makale

TARİKATLARIN GELDİĞİ NOKTA VE YAŞANILAN ÇÜRÜMÜŞLÜK -I-

Türkiye'nin sosyal akışı içinde ak ve kara adeta iki tablo halinde gelişmekte, şimdilik bu iki…

3 saat ago
  • Gündem

KUR’ÂN SUDA DOĞUMA VE HZ. İSA’NIN SUDA DOĞDUĞUNA MI İŞARET EDİYOR?

Suda doğum mevzuu daha önce de ilgilendiğim bir konuydu. Zaman zaman ünlü artistlerin ve meşhur…

3 saat ago