islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3720
EURO
34,7986
ALTIN
2.439,34
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

İSTANBUL’DA YAŞANAN ELEKTRİK FIRTINASININ GERÇEK SEBEBİ NEDİR?

İSTANBUL’DA YAŞANAN ELEKTRİK FIRTINASININ GERÇEK SEBEBİ NEDİR?
2 Eylül 2023 10:28
A+
A-

30 Ağustos gecesi saat 02:10 sularında aniden bir ışık parlaması sonrasında tuhaf bir ses ile beraber elektrikler gitti geldi.

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Düzce gibi şehirlerden Ağustos ayının son günlerinde gece yarısı 02:05-02:20 civarında aynı anda şimşek gibi aydınlanma, tuhaf sesli gürültü ve ardından birkaç saniyelikte olsa elektriklerin kısa süreli gidip geldiği aktarılıdı. Meteorolojik olarak incelediğinde ise verilerde ne şimşek nede gök gürültüsü gözükmüyordu.

Bu konuda Medya ‘İstanbul’da elektrik fırtınası geceyi aydınlattı’ diye manşet attılar. Ancak ortada normal değil, anormal bir durum vardı sanki;

Bizde Mirat Haber olarak İstanbul semalarında yaşanan şimşek olayı ile ilgili YUTAM Başkanı Ömer Memoğlu’na sorduk;

Memoğlu yaptığı değerlendirmede İstanbul’a yönelik elektromanyetik harp üzerine ciddi belirtiler olduğunu şu sözlerle anlattı;

İstanbul’da hayvanlar ve böcekler anormal davranışlar sergiliyor!”

“İstanbul’a yönelik elektromanyetik harp üzerine ciddi belirtiler var. Gökkubbe’de elektrik akımı şimşek çakması benzeri bir görünüme neden oldu geçtiğimiz günlerde. Sessiz şimşekler, adeta uçmayı unutan kara sinekler manyetik bir dalgaya maruz kalmışçasına sağa sola yapışıyor. Medya, ‘İstanbul’da elektrik fırtınası geceyi aydınlattı’ diye manşet atıyor. Anormal olan normal lanse edilemez. İstanbul semalarında elektromanyetik harp olduğu açık. İstanbul’da hayvanlar ve böcekler anormal davranışlar sergiliyor. Bakabilen gözler görebilir derecesinden.”

Çin  yapay güneş projesinde önemli bir yol kat etti”

Çin’in yapay güneş projesinde önemli bir yol katettiğini duyurduğunu açıklayan Memoğlu, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul semalarında yaşanan sessiz şimşek benzeri ‘elektrik fırtınası’ olaylarını füzyon teknolojisi ve Çin’de yürütülen yapay güneş projesinden bağımsız düşünmek büyük yanılgı olur. Çin Ulusal Nükleer Şirketi 1 milyon amperden fazla plazma akımı ürettiğini duyurdu bugün” dedi.

1859 yılındaki güneş fırtınası (Carrington Olayı’nı) hatırlatan Memoğlu, “1859 yılında yaşanan Güneş Fırtınası bilinen adıyla Carrington Olayı güçlü bir jeomanyetik fırtınaya neden olmuş, tüm Avrupa’da ve Kuzey Amerika’da telgraf sistemleri çökmüştü. Eğer İstanbul’a yönelik bir elektromanyetik harp söz konusu ise elektrik kesintileri yaşanabilir” uyarısında bulundu.

Memoğlu’na göre Çin’in yapay güneş projesi ‘temiz enerji oluşturmanın’ ötesinde yapay güneş fırtınaları oluşturabilecek bir harp silahı!

Çin’in yapay güneş projesi ‘temiz enerji oluşturmanın’ ötesinde yapay güneş fırtınaları oluşturabilecek bir harp silahı olabilir”

İstanbul semalarında yaşanan anormallikler kapsamında endişeli olduğunu belirten Memoğlu: “Çin yapay güneş enerjisi projesinde büyük bir yol katettiğini dünyaya duyurduğu, bu proje kapsamında geliştirdiği teknolojinin ‘sözde temiz enerji oluşturmanın’ ötesinde yapay güneş fırtınaları oluşturabilecek bir harp silahı olduğu, İstanbul semalarındaki anormalliklerin test olabileceği olasılığı gözden kaçmamalıdır” dedi.

Ayrıca The Economist dergisinin güneş fırtınasını resmettiği bir kapağını da hatırlatan YUTAM Başkanı Ömer Memoğlu, “İstanbul semalarında yaşanan anormal elektrik fırtınasının ardından akıllara The Economist dergisinin bu kapağı gelmelidir. Güneş fırtınası tablosu içeren bu kapak, 5. nesil savaşın enstrümanlarını sembolize ediyor. Bunlardan biri de yapay jeomanyetik fırtınalardır” değerlendirmesinde bulundu.

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.