Gündem

İzmir’de Nikah Memuru Skandalı: Dua Edene Müdahale Edip Müzik Açtırdı!

İzmir Karşıyaka’da nikah memuru, dua edilirken mikrofonu alıp müzik açtırdı. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İzmir Karşıyaka’da kıyılan bir nikah merasimi öncesi kayda geçen görüntüler tepki çekti. Nikah öncesi dua etmek isteyen hocaya müdahale eden nikah memuru, “Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz.” diyerek mikrofonu hocanın elinden aldı.

İzmir Karşıyaka’da düzenlenen bir nikah merasimi, beklenmedik bir skandalla sarsıldı. Nikah öncesi dua için sahneye çıkan bir hoca, müdahaleci bir nikah memuru tarafından engellendi. Memur, resmi dairede dua yapılamayacağını belirterek hocanın elinden mikrofonu alıp müzik açtırdı. Bu anlar, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir tepkiye yol açtı.

Nikah memurunun olaya müdahalesi, davetliler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Dua eden hocaya yapılan bu müdahale, nikah merasimini sıradan bir ritüelden öteye taşıdı ve olayın büyümesine neden oldu.

İzmir Karşıyaka’da Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde Skandal

Skandal, İzmir Karşıyaka’daki Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yaşandı. Nikah memurunun, resmi dairede ibadet yapılamayacağı gerekçesiyle hocanın dua etmesini engellemesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Nikah merasimlerinin, çiftlerin dini inançlarına göre şekillendirilebileceği düşüncesiyle, bu tür bir müdahalenin kabul edilemez olduğu vurgulandı.

Resmi bir kurum olarak hizmet veren bu mekanda yaşanan bu tür bir skandal, güvenilirlik algısını zedelerken, kurumsal itibarı da sarsıcı bir etkiye sahip oldu.

Davetlilerin Şaşkınlığı ve Protestoları

Davetlilerin yaşadığı şaşkınlık ve tepkiler, olayın boyutlarını daha da belirgin hale getirdi. Nikah merasimine katılanların, olaya sessiz kalmayarak protesto etmeleri, toplumsal bir vicdanın sesi olarak yükseldi. Müdahaleci tavrın, toplumda kabul görmemesi ve çifte saygısızlık olarak algılanması, tepkilerin yoğunlaşmasına neden oldu.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

Recent Posts

  • Gündem

İKÇÜ’deki Gazze Çadırı İkinci Haftasını Tamamladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) öğrencileri, Gazze’de İsrail’in sivillere karşı sürdürdüğü ölümcül saldırılara karşı bir…

57 dakika ago
  • Makale

İNSAN MİDESİYLE DÜZELTİLEMEZ!

İNSAN MİDESİYLE DÜZELTİLEMEZ! Kamu Yararına çalışan “Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği”ni zaman zaman ziyarete giderim.…

58 dakika ago
  • Gündem

Gazzeli Küçük Kızın Cesur Mesajı

Gazzeli Küçük Kızın Cesur Mesajı: "Meydan Okumak Benim Hayat Sembolüm" Bir Kız Çocuğunun Cesareti Gazze'den…

20 saat ago
  • Gündem

Yahya Sinwar Kimdir?

Yahya Sinwar Biyografisi Yahya Sinwar (Arapça: يحيى السنوار, D.T 1962), Yehya Sinwar olarak da bilinir,…

20 saat ago
  • Gündem

Gazze’de Kıtlık Kabusu: İsrail Sınır Kapılarını Kapattı

Gazze'de Kıtlık Kabusu: İsrail Sınır Kapılarını Kapattı Gazze Şeridi'nde Kıtlık Tehdidi Yeniden Gündemde Gazze Şeridi'ndeki…

21 saat ago
  • VİDEOLAR

FETVA İSTE “Kabir Azabı”

22 saat ago