Gündem

KANAL DEĞİL KANALİZASYON OLMAK

TV kanalları, yayınladığı gayri ahlaki dizi filmler ile öyle bir hale geldi ki, kanal değil kanalizasyon oldular…

Özellikle halkımızın değerleri ile oynama, manevi değerleri küçük ve hakir gören bir tutum ve davranış içinde olma, artık filmlerin ya da dizi filmlerin ana fikrini oluşturuyor.

Dizilerde yer alan, açık ve cinselliği çağrıştıran sahneler, insanların nefsini okşaması için yapılmıyorsa ne için yapılmaktadır acaba?

Özellikle Ramazan ayında, bir taraftan iftar ve sahur programları yayınlayan televizyon kanallarının güya bu programlar ile Müslümanlara İslami mesajlar verdiklerini ileri sürerken, diğer taraftan da İslami değerlere ters düşen ve saldıran diziler yayınlaması, büyük bir çifte standart olarak değerlendiriliyor.

HABER YORUM

Aslında burada çifte standart falan değil, düpedüz ilkesizlik ve reyting kaygısı var. Bir taraftan İslam’a ve Müslümanlara saldıran bu diziler, diğer taraftan da algı yönetimi yaparak, insanların kendi manevi değerlerine hor ve hakir bakmalarını sağlamayı hedefliyorlar.

Diğer bir anlatımla Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Ve bunu o kadar profesyonel yapıyorlar ki, artık kimse yapılanları ne yadırgıyor ne de eleştiriyor. Narkozlanmış bir şekildeyiz ve artık dinimize ve değerlerimize söven bu sahneleri gördüğümüzde bile tepki vermiyoruz ve veremiyoruz.

Bütün bu haltları yiyenler ise, çok sıkıştıklarında Laiklik ilkesinin arkasına sığınmayı marifet sayıyor ve çağdaşlık adı altında bir kılıfa bürünmeyi de ihmal etmiyor.

Şunu açık bir şekilde ifade edelim ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, “Allah’ın nurunu ağızlarınızla söndüremeyeceksiniz” (Saf 8)

Allah’ın  nizamına ve Müslümanlara kurmuş olduğunuz tuzakları yüce rabbimiz, boşa çıkaracak ve başınıza geçirecektir. (A’li İmran 54)

Kan kusturup, kızılcık şerbeti içtim” demeye zorladığınız bu Müslümanların üzeriniz de ahı var bunu da unutmayın!

 

 

View Comments

Recent Posts

  • Gündem

Almanya’da “İmparatorluk Vatandaşları” Yargı Karşısında

Almanya'da "İmparatorluk Vatandaşları" Yargı Karşısında Almanya'da Stuttgart, Frankfurt ve Münih'te yargılanan "İmparatorluk Vatandaşları" örgütü üyeleri,…

7 saat ago
  • Gündem

KFC’YE BOYKOT DARBESİ

KFC'YE BOYKOT DARBESİ KFC, Malezya'da 108 Şubesini Geçici Olarak Kapattı: Boykot Darbesi! Malezya'da, İsrail'in Gazze'ye…

7 saat ago
  • Gündem

Muğla Seydikemer’de İnovatif Tarım: Pilotun Topraksız Çilek Üretimi

Muğla Seydikemer'de İnovatif Tarım: Eski bir yolcu uçağı pilotu Kadrican Pehlivan, modern tarım teknikleriyle dikkat…

8 saat ago
  • Gündem

Gazze’de Aylar Sonra Bile Enkaz Altından Ceset Çıkartılıyor

Gazze'de Aylar Sonra Bile Enkaz Altından Ceset Çıkartılıyor Gazze'de aylar önce enkaz altında kalan sivillerin…

10 saat ago
  • Gündem

AMERİKA’DA ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ AYAKTA

ABD'de Gazze protestoları: Hangi üniversitelerde eylem var, öğrenciler ne talep ediyor? Öğrenciler, üniversitelerin İsrail'in Gazze'deki…

11 saat ago
  • Gündem

HAYATIN ANLAMINI BURÇLARDA ARAMA ÇARESİZLİĞİ

İnsan hayatının anlamı nedir? Hemen hemen her insan bu soruyu sorar. Ama başta ateistler ve…

12 saat ago