islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5351
EURO
34,8843
ALTIN
2.441,44
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Kar Fırtınası Güçleniyor!

Kar Fırtınası Güçleniyor!
11 Mart 2022 13:03
A+
A-

Meteoroloji ve AKOM’dan edinilen son tahminlere göre İstanbul’da dün başlayan kar yağışının etkisi artmaya başladı. Şiddetlenerek sürecek olan aybar kar fırtınası birçok ilçede etkili olurken Başakşehir, Arnavutky, Silivri, Esenyurt gibi ilçelerde 10 santimetreyi gören noktalar oldu. Eyüp, Fatih ve Beşiktaş’ta da kar yağışı hızlandı, Barbaros Bulvarı’nı bir anda kar kapladı. Valilikten trafiğe mebcur kalmadıkça çıkılmaması uyarısı yapıldı. Beykoz’da da kar yağışı nedeniyle araçlar ilerlemekte zorluk çekti, kazalar meydana geldi. Bakan Adil Karaismailoğlu ise sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı açıklamada Cumartesi 18.00 ile Pazar sabahına dikkat çekti. Öte yandan TCDD Taşımacılık yoğun kar yağışı nedeniyle YHT seferlerini artırdı. İstanbul’da otogar seferleri de durduruldu. Vali Yerlikaya sabah saatlerinde kısıtlandığı açıklanan seferlerle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı, sabah saatlerinde bir çok ilçede sürdü. Mesai için yola çıkanlar otobüs duraklarında beklerken, günü Galata Köprüsü’nde balık tutarak karşılayanlar da oldu.

İstanbul’da sabah saatlerinde bir çok ilçede lapa lapa yağan kar etkisini sürdürüyor. Kar yağışı altında mesaiye gitmek için erken saatlerde yola çıkanlar, duraklarda otobüs bekledi. Yolların karla kaplı olması nedeniyle trafiğe çıkan bazı otomobillerin güçlükle ilerlediği görüldü. Öte yandan gece boyunca balık tutan bazı kişiler, günü Galata Köprüsü’nde karın altında karşıladı.

TÜM İLÇELER GÜNE KARLA UYANDI! İSTANBUL’DA TEDBİRLER ARTTIRILDI 
İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini devam ettiriyor. Kar yağışı nedeniyle araçların seyir halinde iken gitmekte zorlandığı görüldü. Megakent’te etkili olan kar yağışı birçok noktada kendini göstermeye başladı. Gece başlayan kar yağışı sabahta devam etti. Araçları ile yola çıkan vatandaşların yokuşlarda zorluk çektiği görüldü. Birçok noktada da sürücülerin araçlarına zincir taktığı görüldü. Sabah saatlerinde şiddetini arttıran kar yağışının gün içinde daha da etkili olacağı öğrenildi.

 
İstanbul’da dün etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle zorluk çeken bazı sürücüler ilerlemekte zorluk çekti. Özellikle gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Mega kent İstanbul’da bazı yollarda araçların yolda kaldığı, trafiğin durma noktasına geldiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.