islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

KENDİNE GEL TÜRKİYE’M

KENDİNE GEL TÜRKİYE’M
6 Mart 2023 12:25
A+
A-

Asrın felaketi” olarak tanımlanan depremleri yaşadığımız bir zaman diliminden geçerken, deprem bölgesinde annelerin feryatları, anne babasını kaybetmiş yetim ve öksüz yavrularımIzın gözyaşları silinmeye çalışırken; 6 artı 1’li masadan İyi partinin kalkması ya da kalkmaya zorlanması sebebiyle gündeme bir anda siyasetin oturması, sağduyulu insanları fazlasıyla üzdü, fazlasıyla kahretti.

Yok CHP MYK’yı topladı, yok İyi parti İl başkanlarınla toplantı yapıyor… Büyükşehir Belediye başkanları, onla görüşecek mi bunla toplantı yapacak mı?

Durun ya hu!

Siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına?

Evet, önümüzde bir seçim var ve aday sorununuz var ama… Adayınızı ya da adaylarınızı çıkartırsınız ve demokratik ortamda yarışırsınız… Her şeye rağmen sandıktan çıkacak olan sonuca herkes eyvallah der ve biter…

Haber bültenlerinde üç beş dakikalık yer verilmesi gereken bir olayı, ekranlardan 24 saat tartışmakta neyin nesi oluyor?

Evet, şu anda TV kanallarında gereksiz muhabbetin dibine vuruluyor. Saçmalama zirve yapmış durumda. Buna bizim mahallenin kanalları da dahil maalesef.

Bu konuda en güzel açıklama yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Ne dedi Sayın Erdoğan:

Oturdular, konuştular, dağıldılar demiştim, öyle de oldu. Onlar ne yaparsa yapsın, biz kendi yol haritamıza bakıyoruz. Bizim dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok. Biz can derdindeyiz, bunlar mal derdinde”

Son Cümle;

“ALLAH AŞKINA KENDİMİZE GELELİM!”

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.