islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5233
EURO
34,7513
ALTIN
2.491,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Kendisi de Göçmen Olan Göçmen Düşmanı Özdağ

Kendisi de Göçmen Olan Göçmen Düşmanı Özdağ

Zafer Partisi başı Ümit Özdağ, “Herkes kendi vatanına gitsin ve mutlu olarak yaşasın. Söz veriyoruz; Türkiye’deki bütün sığınmacıların hepsi 1 yıl içinde geri dönecek” ifadelerini kullandı.
Parti il binasının açılışında bulunmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Eskişehir’e gitti.
Özdağ, Hamamyolu Caddesi’nde partililerle buluşarak mehteran takımı eşliğinde il binasının önüne kadar yürüdü.
Burada partililere seslenen Özdağ, Zafer Partisi olarak Türkiye’deki sığınmacıların bir sene içerisinde vatanlarına geri dönecekleri noktasında söz verdiklerini ifade etti.
“Bu Milletin Kaynaklarını, 9 Milyon Suriyeliye Harcıyorsunuz”
Özdağ, şu açıklamaları yaptı:
“Bu milletin kaynaklarını, 9 milyon Suriyeliye harcıyorsunuz. 80 milyar dolar harcandı. Her biriniz şu ana kadar Suriyeliler için 11 bin lira ödediniz. Siz de ödediniz, eşleriniz de ödedi, anneleriniz babalarınız da ödedi, halalarınız teyzeleriniz de ödedi. 1 günlük bebeğin cebinden de 11 bin lira para çıktı, 90 yaşındaki teyzenin cebinden de 11 bin lira çıktı. Yeter artık diyoruz. Herkes kendi vatanına gitsin ve mutlu olarak yaşasın.
“Bütün Sığınmacılar Geri Dönecek”
Zafer Partisi olarak söz veriyoruz, Türkiye’deki bütün sığınmacıların hepsi bir yıl içinde vatanlarına geri dönecek. Eğer ‘dönsünler’ diyorsanız, Zafer Partisi’ne oy verin. ‘Kalsınlar’ diyorsanız, hangisine verirseniz verin. Zafer Partisi dışında hiçbirisinin geri yollayacağı yok. Soydurmayacağız, talan ettirmeyeceğiz, soyulanları geri alacağız, milletin hazinesine iade edeceğiz. Artık AVM’ler değil, fabrikalar açacağız, Türkiye tekrar üretmeye başlayacak ve bütün sığınmacılar ülkelerine geri dönecek. Zafer, büyük Türk Milleti’nin olacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.