Yaşam

Kendisi de Göçmen Olan Göçmen Düşmanı Özdağ

Zafer Partisi başı Ümit Özdağ, “Herkes kendi vatanına gitsin ve mutlu olarak yaşasın. Söz veriyoruz; Türkiye’deki bütün sığınmacıların hepsi 1 yıl içinde geri dönecek” ifadelerini kullandı.
Parti il binasının açılışında bulunmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Eskişehir’e gitti.
Özdağ, Hamamyolu Caddesi’nde partililerle buluşarak mehteran takımı eşliğinde il binasının önüne kadar yürüdü.
Burada partililere seslenen Özdağ, Zafer Partisi olarak Türkiye’deki sığınmacıların bir sene içerisinde vatanlarına geri dönecekleri noktasında söz verdiklerini ifade etti.
“Bu Milletin Kaynaklarını, 9 Milyon Suriyeliye Harcıyorsunuz”
Özdağ, şu açıklamaları yaptı:
“Bu milletin kaynaklarını, 9 milyon Suriyeliye harcıyorsunuz. 80 milyar dolar harcandı. Her biriniz şu ana kadar Suriyeliler için 11 bin lira ödediniz. Siz de ödediniz, eşleriniz de ödedi, anneleriniz babalarınız da ödedi, halalarınız teyzeleriniz de ödedi. 1 günlük bebeğin cebinden de 11 bin lira para çıktı, 90 yaşındaki teyzenin cebinden de 11 bin lira çıktı. Yeter artık diyoruz. Herkes kendi vatanına gitsin ve mutlu olarak yaşasın.
“Bütün Sığınmacılar Geri Dönecek”
Zafer Partisi olarak söz veriyoruz, Türkiye’deki bütün sığınmacıların hepsi bir yıl içinde vatanlarına geri dönecek. Eğer ‘dönsünler’ diyorsanız, Zafer Partisi’ne oy verin. ‘Kalsınlar’ diyorsanız, hangisine verirseniz verin. Zafer Partisi dışında hiçbirisinin geri yollayacağı yok. Soydurmayacağız, talan ettirmeyeceğiz, soyulanları geri alacağız, milletin hazinesine iade edeceğiz. Artık AVM’ler değil, fabrikalar açacağız, Türkiye tekrar üretmeye başlayacak ve bütün sığınmacılar ülkelerine geri dönecek. Zafer, büyük Türk Milleti’nin olacak.”

Recent Posts

  • Gündem

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, günümüzde tasvip etmediğimiz şekilde siyasal bir kimliğe bürünerek eylemlere…

10 saat ago
  • Gündem

Devlet Bahçeli’den İmamoğlu’na Sert Hamas Cevabı

Devlet Bahçeli'nin Sert Tepkisi: "Hamas'a Terör Örgütü Demek, Siyonizm'in Değirmenine Su Taşımaktır!" Devlet Bahçeli'nin CNN…

11 saat ago
  • Gündem

İslam’ın Emretmiş Olduğu Cihad Şekilleri

İslam’ın emretmiş olduğu Cihad  şekillerini dört ana noktada toplamak mümkündür... 1-Cihadı Ekber: Hiç şüphesiz insan,…

12 saat ago
  • Gündem

Simit Fiyatlarına Bakanlık Denetimi: Onay Zorunluluğu Geldi

Ticaret Bakanlığı, simit fiyat tarifelerine ilişkin önemli bir değişiklik yaptı. Ekmek fiyatlarındaki düzenlemeler benzeri, simit…

13 saat ago
  • Makale

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAKANLARIMIZ VE ALİ ERBAŞ İÇİN YABANCI LÜKS ARABA AYIPTIR VE GÜNAHTIR

Tevazu Bilinci Olmayanların İtibarı da Olmaz AHMET HAKAN -ALİ ERBAŞ Bizim müftü çocuğu olup İmam…

14 saat ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR I

“İsraf etmeyin” emrinin akabinde Allah'ın israf edicileri sevmediğine vurgu yapılması israfın önemli haramlardan biri olmasına…

14 saat ago