TEKNOLOJİ

KEŞKE F16’LARI SATMASALAR

Haber şöyle:

“ABD’li 27 Senatör Biden’e mektup göndererek, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya alınma kararı onaylanana kadar Türkiye’ye F16 satışının durdurulmasını istediler.”

YORUMUMUZ 

Önemli olan F16’larını satıp satmamaları değil, bizim düşmanlarımızı tanımamızdır.

Türkiye’mizin baş düşmanları Amerika ve Batı ülkeleridir. Elbette halkları değil yönetimleri kast ediyoruz. Ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğarlar.

Uzun dönemlerden beri yönettikleri Ülkemize son dönemlerde diş geçiremez oldular. Bu sebeple İsveç’in Nato’ya girişine hayır dememizi de içlerine sindiremiyorlar.

Besledikleri terörle de bekledikleri sonuçları alamıyorlar. Organize etmeseler ülkemizde terör eylemlerinin olmayacağını ve bizim de ziyaretçilerimize zarar vermeyeceğimizi bildikleri halde – geçici de olsa- konsolosluklarını kapattılar.

Tam bir ekonomik boykotun kendi ekonomilerine ve siyasi emellerine de zarar vereceğini iyi bildikleri için milletimizin anlayacağı şekilde açık girişimde bulunamıyorlar. Ama rahat da durmuyorlar.

İçişleri bakanımızın diliyle düşmanlıklarını bir kere daha yüzlerine vurduğumuza göre keşke F16’ların satışından vazgeçseler.

Haluk Bayraktar’ın dediği gibi bundan kendileri zararlı çıkar.

Rabbimize hamdolsun bundan böyle Amerika ve Batı aleyhimize ne karar alırlarsa  alsınlar sonuçta  kendileri zararlı  çıkacaktır.

Ah tarihimizde olduğu gibi bir de İslam’a yönelerek onlardan aldığımız yasaları ve yaşantıları atarak Rabbimizin yardımını alabilsek alabilsek.

Anahtar Kelimeler: F16 ,  Amerika , Batı , Düşman

Recent Posts

  • Gündem

Osmangazi Üniversitesi Öğrencilerinden Filistin’e Destek Yürüyüşü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrencilerinden Filistin'e Destek Yürüyüşü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, ABD üniversitelerindeki Filistin…

10 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Saldırıları Nedeniyle Gazze’de Eğitim Sistemi Durdu

İsrail'in Saldırıları Nedeniyle Gazze'de Eğitim Sistemi Durdu İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonucunda, Gazze Şeridi'nde eğitim…

11 saat ago
  • Gündem

Denizlerin Bir Sonraki Süper Gücü Türkiye mi?

Denizlerin Bir Sonraki Süper gücü Türkiye mi? TCG Anadolu'nun uzunluğu 231 metre, genişliği 32 metre ve…

12 saat ago
  • Gündem

Hamas’tan İsrail’e “Kırmızı Çizgimiz” Mesajı

Hamas'tan İsrail'e "Kırmızı Çizgimiz" Mesajı Son günlerde İsrail ve Hamas arasındaki gerginlik tırmanırken, Hamas yetkilileri…

13 saat ago
  • Ekonomi

Yeni Otomobil Düzenlemesi: Araç Bayilerde Zamlanmayacak

"Araç bayilerde zamlanmayacak" düzenlemesi, otomobil satış süreçlerindeki fiyat istikrarını sağlamak amacıyla hayata geçiriliyor. Ticaret Bakanlığı'nın…

14 saat ago