Gündem

KİŞİLİKSİZ TEŞHİRCİ DİŞİLER UTANCIMIZDIR

Milyonlarca canlı türü içinde giyim ihtiyacında olan ve kendisine Rabbimiz tarafından giyinme emri verilen tek varlık insandır. Bu ilahi emrin açıklamalı şeklini okuyalım:

“ Ey Âdemoğulları! Size, hem mahrem yerlerinizi örtecek ve hem de güzel görünmenizi sağlayacak giysiler üretebilmeniz için gereken bilgi ve yeteneği bahşettik. Öyleyse, toplumda her türlü fuhşiyatın, sapık ilişkilerin ve cinsel sömürünün yaygınlaşmasına yol açan çıplaklık kültüründen uzak durun. Namus, iffet ve ahlâk gibi yüce değerleri pekiştirerek toplumsal çözülmenin ve yozlaşmanın önüne geçen, ayrıca sizi sıcaktan ve soğuktan koruyan ve daha zarif, daha güzel görünmenizi sağlayan elbiseler giyin. Fakat dış görünüşünüzü güzelleştirirken, kalp ve ruh güzelliğini de ihmal etmeyin. Unutmayın ki, elbiselerin en güzeli, kötülüklerden titizlikle kaçınarak dürüst ve erdemli bir insan olmak anlamına gelen takva elbisesidir. İşte bunlar, Allah’ın ayetlerindendir. Bu ayetleri insanlara ulaştırın ki, düşünüp öğüt alsınlar.” (Araf 7/26)

GİYSİ İMANIN VE ERDEMİN ÖLÇÜSÜDÜR

Giyim insanları hayvanlardan ayıran önemli bir kriterdir.

Allah’a ve Kur’âni yasalarına gereğince inanmayan  ve yaratılış çizgisini koruyamayan insanlar, insanlık çizgisini koruyamadıkları için çıplaklığa özenirler. Vücutlarının erotik bölgelerini   açığa vurmayı bir hak ve özgürlük gibi görürler.

BENİM VÜCUDUM BAŞKADIR DERCESİNE

Bu tüpler “Benim göğüslerim, üreme organlarım ve yakın çevresi farklıdır “ dercesine açılıp saçılırlar. Utanmaları da yoktur.

Kişiliksiz azgın dişiliğe örnek gösterilebilecek bu tür bir düzeysizliği de  sosyal medya fenomeni olan Zeynep Sıla Çatal gösterdi.

Dubai’ye turistik geziye giden Zeynep Sıla’ya  kıyafeti  pek açık saçık bulunduğu için müdahale edildi. Daha açık bir ifadeyle hayvanlara özenen teşhirci Zeynep Sıla’ya  giyiminden ötürü müdahale edildi ve  üzerine şal örtüldü.

Haber böyle. Haberin doğru olup olması da önemli değil. Çünkü örneklerini hayatımızda, yazılı ve görsel medyada sık sık görüyoruz.

Biz Zeynep Zıla’ya acıyoruz ama  onu ve benzerlerini yetiştiren eğitim sistemini ve bu sistemin değiştirme girişimini bile başlatamayan AK Parti iktidarına kızıyoruz.

Teşhirci dişi                 Açık saçık giyim                 Zeynep Zıla  Çatal

Recent Posts

  • Gündem

Yaşar Gören:Hilafetin Kaldırılması da Cumhuriyetin İlanı Da Yasadışıdır..

Yaşar Gören: Hilafetin Kaldırılması da Cumhuriyetin İlanı Da Yasadışıdır "Yaşar Gören'den Çarpıcı Açıklama: Hilafetin Kaldırılması…

14 saat ago
  • Gündem

Biden’ın İsrail’e Silah Gönderme Politikasında Değişim Sinyali

Biden'ın İsrail'e Silah Gönderme Politikasında Değişim Sinyali ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsrail'in Refah'a yönelik geniş…

16 saat ago
  • Gündem

İstanbul Havalimanı’nda İsrailli iki yolcuda 73 Kilo Altın Yakalandı

İstanbul Havalimanı'nda İsrailli iki yolcuda 73 Kilo Altın Yakalandı "Dubai'den İstanbul'a Bebek Arabasında Kaçak Altın…

17 saat ago
  • Gündem

İNSANA İNSANDAN BAŞKA ZARAR VERECEK VARLIK YOKTUR

Yeryüzünde insana zarar vermek için harekette geçecek hiçbir varlık yoktur. Kasırgalar, hortumlar, seller, depremler bunlar…

19 saat ago
  • Gündem

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail’e Ne Mesaj Verdi?

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail'e Ne Mesaj Verdi? Hamas lideri İsmail Heniye’nin,…

19 saat ago
  • Gündem

BÜLENT ERSOY’A RAHMET’LE BAKMANIN BEREKETİ

Muhterem Ali Rıza Demircan Hocam “Bülent Ersoy’a İslam’ın Rahmet Penceresinden Bakmak” başlıklı yazınız bana Kanal…

20 saat ago