islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Kuruluş Osman’da Sürpriz Oyuncu

Kuruluş Osman’da Sürpriz Oyuncu

Kuruluş Osman’a yeni oyuncu geliyor. Ekranların sevilen tarih dizilerinden Kuruluş Osman, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Konular genişleyip değiştikçe oyuncu kadrosu da gelişmeye devam ediyor.

Ahmet yılmasın yönetmenliğini Mehmet Bozdağ’ın da proje tasarım ve yapımcılığını üstlendiği Türkiye’de her kesimden büyük ilgi gören Kuruluş Osman, bir yandan gönüllere taht kurarken bir yandan da raitng rekorları kırmaya devam ediyor.
Üçüncü sezonda da rating rekorları kıran dizi, her yeni bölümüyle izleyici kitlesini daha da arttırıyor.

Her çarşamba bütün Türkiye’de neredeyse sokakların boşalmasına sebep olan dizi bu akşamki bölümüyle de nefes kesecek. Özellikle aksiyon sahneleriyle büyük ilgi gören Kuruluş Osman dizisinin bu akşam yayımlanacak bölümünde heyecvan yine dorukta olacak.

Burak Özçivit, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin başrol oynadığı dizi yukarıda da belirttiğimiz gibi her geçen gün kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor.

Sadece müdavim kadro değil, konuk oyuncularla da göz dolduran dizi her bölümde kendinden söz ettirmeyi başarıyor.

Kuruluş Osman, bu Çarşamba seyircilerinin karşısına sadece bölümdeki sürprizler değil, yeni bir konuk oyuncuyla da izleyicinin karşısına çıkıyor.

dizinin bu haftaki konuk oyuncusu Alman sinemasından ünlü bir isim. Alman aksiyon oyuncusu Yazmeen Baker’ın oynadığı diziye yeni bir bomba isim daha geldi.

Savaşçı dizisiyle oynadığı karakterle özdeş hale gelen Feyza Sevil Güngör, Kuruluş Osman dizisinin yeni konuk oyuncusu oldu. Dizide Hera rolünü oynayacak olan Feyza Sevil Güngör de yeni dizide olmaktan büyük heyecan duyuyor.

Dizideki Hera, filmde Göktuğ  karekterinin bir numaralı ilgilendiği isim olacak.

Merak edenler buyursun ekran başına. Nefesinizi tutmadan izlemeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.