islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KYK YURT BAŞVURULARI BAŞLADI!

KYK YURT BAŞVURULARI BAŞLADI!
29 Ağustos 2023 12:34
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 dönemi yurt başvuru sürecinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Başvurular 2 Eylül’e kadar devam edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeni dönem yurt başvuru sürecinin başladığını açıkladı. Bak, “2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB Yurt başvuruları başladı. 950 bin yatak kapasitesiyle hizmet vereceğiz. Yurtlarımıza yapılan başvurular 12 analiz kurulu tarafından değerlendirilecek. Yapılan sıralamayla öğrenciler kendisine en yakın yurda yerleştirilecek. Bu yıl öncelik grubumuza evleri orta ve ağır hasarlı olan öğrencilerimizi de ekledik” ifadelerini kullandı.

Bakan Bak, “Öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sevgiliz gençlerimize seslenmek istiyorum. Süreci istismar etmeye çalışanlara itibar etmeyin, devletinize güvenin. 822 yurdu ile yıllardır bu milletin ve gençlerin emrindeyiz. 22 yıldır gençleri merkeze alan hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hepimizin ortak arzusu, bu ülkenin gençlerine huzur, refah ve güven dolu bir bugün ve yarın hazırlamak.” dedi.

Bak, “2023-2024 yurt başvuru sürecinin hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.