islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

HDP’liler, Partiden Önce Kandil’e Kendilerini Ispatlamışlar

HDP’liler, Partiden Önce Kandil’e Kendilerini Ispatlamışlar
19 Ocak 2022 10:22
A+
A-

Terörist sözlüsü ile fotoğrafları çıkan Semra Güzel’in fezlekesi oylamayı beklerken, eski-yeni pek çok HDP milletvekilinin PKK kamplarında boy gösterdiği ortaya çıktı. Kandil’den Gara’ya, birçok terör yuvasını ziyaret eden HDP’liler, yaralı teröristlerin tedavilerini yaptırdı, örgüte silah taşıdı, resmi plakalı araçlarıyla terörist servisi çekti.

Terörist sözlüsü Volkan Bora ile fotoğrafları çıkan Semra Güzel’in dokunulmazlığı oylamayı beklerken, eski ve yeni pek çok HDP Milletvekilinin PKK kamplarında boy gösterdiği ortaya çıktı. Teslim olan teröristlerin ifadelerine göre Kandil’den Gara’ya kadar birçok terör kampını ziyaret eden HDP’liler, yaralı teröristlerin tedavilerini yaptırdı, örgüte silah taşıdı, resmi plakalı araçlarıyla terörist servisi çekti.

ESKİ YENİ HEPSİNİN YOLU DÜŞMÜŞ 
Teröristlerin anlatımlarına göre hali hazırda Meclis’te bulunun Batman Milletvekili Feleknas Uca, Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir, Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Tunceli Milletvekili Alican Önlü, İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ile eski milletvekilleri Dilak Öcalan, Nadir Yıldırım, Aysel Tuğluk, Çağlar Demirel, Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder, İdris Baluken, Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, Sırrı Sakık, Ertuğrul Kürkçü, Faysal Sarıyıldız, Leyla Birlik, Ferhat Encü, Aycan İmrez ve Leyla Güven değişik zamanlarda terör örgütünün kırsal yapılanmasına ziyaretlerde bulundu.

ELEBAŞLARI İLE GÖRÜŞTÜLER
Eski milletvekillerinin ziyaretleri de Meclis çatısı altında olduğu dönemlerde gerçekleşti. Bu ziyaretlerin bazılarında Murat Karayılan, Cemil Bayık, Sabri Ok, Bese Hozat ve Muzaffer Ayata gibi örgüt elebaşları ile görüşüldü. İşte teslim olan teröristlerin anlattıkları: 2019 yılında teslim olan S.Ö: Milletvekilliği yaptığını bildiğim Dilek Öcalan ve Nadir Yıldırım ayrı ayrı olarak Irak’ın Kuzeyi Kandil bölgesine gelerek Bese Hozat ve Cemil Bayık ile görüştü.

SABRİ OK VE MUZAFFER AYATA İLE GİZLİ GÖRÜŞME 
2018 yılında teslim olan H.T: Muzaffer Ayata (terör örgütünün kurucularından) korumalığını yaptığım süre içerisinde o zamanki HDP milletvekillerinden 2 erkek, 1 bayan şahsın Sabri Ok ve Muzaffer Ayata ile gizli görüşme yaptıklarını biliyorum. Bu milletvekillerinden biri HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım’dı. Diğer 2 milletvekilini hatırlamıyorum.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.